Tribuna
PNL
Din martie 2016: Zbor nou spre Köln şi mai multe curse spre Stuttgart şi Londra
Sorana MAIER
2287 vizualizari
Din martie 2016: Zbor nou spre Köln şi mai multe curse spre Stuttgart şi Londra

Aeroportul Internaţional Sibiu va avea, de anul viitor, o nouă cursă spre Germania şi, în plus, va mări frecvenţa de zbor spre două dintre destinaţiile existente.
”Ca urmare a interesului mani­festat de comunitatea sibiană şi din împrejurimi, operatorul aerian low-cost  Blue Air va deschide o nouă rută, începând cu data de 27 martie 2016, spre Köln”, anunţă re­prezentaţii Aeroportului Internaţio­nal Sibiu.
Plecarea din Köln va fi la ora 09:35, sosirea la Sibiu la 13:00, iar plecarea din Sibiu se va face la 13:40 şi sosirea la Köln la 15:10.
Tot din 27 martie, pentru desti­naţia Stuttgart, din considerente de creştere a solicitărilor, Compania Blue Air a decis suplimentarea frec­venţelor operate până în prezent, cu încă un zbor săptămânal.
Dacă acum sunt zboruri spre Stuttgart în zilele de luni, miercuri şi duminică, din 27 martie 2016, se va zbura în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică, cu plecare din Stuttgart la 09:00, sosire la Sibiu la 12:00 şi plecare din Sibiu la 12:35 şi sosire la  Stuttgart la 13:40.
Şi compania Wizz Air a decis să adauge din luna martie 2016 încă două zboruri săptămânale spre Londra - Luton.
Zborurile se vor face în zilele de luni, miercuri, joi, vineri şi duminică, cu plecare din Londra (Luton) la 14:10, sosire la Sibiu la 19:10 şi plecare din Sibiu la 19:40 şi sosire la Londra (Luton) la 20:55.
Ruta spre Londra a fost lansată în iunie 2014, iniţial cu doua zboruri pe săptămână, după care numărul de zboruri a fost suplimentat la trei, aşa cum operează în prezent.
"Sporirea frecvenţelor pe rutele Si­biu-Londra şi Sibiu-Stuttgart, precum şi deschiderea rutei Sibiu-Köln răspunde aşteptărilor expri­mate de pasageri. Aşteptările noas­tre au fost confirmate, în ceea ce priveşte potenţialul de care dis­pune aeroportul. Această evoluţie ne motivează efortul de a deschide noi rute, beneficiind în acest sens de tot sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu prin acordarea de ajutor de stat companiilor care intenţionează să lanseze zboruri spre destinaţii europene", spune Marius Ioan Gîr­dea, directorul general al Aeropor­tului Internaţional Sibiu.






comentarii
1 comentarii

Pt Paris plecam tot doar de la Cluj si Mures ?!?! H A L A L !!!
Mi-e sila
16.10.2015 23:10
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica