Tribuna
PNL
Concurs de fotografie pentru elevii sibieni
Ana Maria MĂTUŞOIU
1378 vizualizari
Concurs de fotografie pentru elevii sibieni
Elevii sibieni pasionaţi de fotografie se pot înscrie cu cele mai reuşite imagini pe teme de patrimoniu la expoziţia-concurs "Emil Fischer". Concursul este organizat de Direcţia Judeţeană pentru Cultură Sibiu şi va avea loc în data de 10 decembrie. Numărul de fotografii care pot fi trimise de un participant este nelimitat.

Concursul se adresează elevilor din clasele V- XII. Aceştia trebuie să trimită fotografii a căror temă prin­cipală o reprezintă monu­mentele istorice şi zonele istorice protejate din Sibiu şi judeţul Sibiu. Elevii care au nevoie de ajutor în acest sens, pot consulta lista Monu­mentelor Istorice pe site-ul Ministerului Culturii - www.mcc.ro sau www. cultura.ro. Fotografiile se primesc în format digital pe CD sau DVD, recomandabil în format JPG, la cea mai bună rezoluţie a aparatului digital care este folosit. De asemenea, trebuie să aibă explicaţia monumentului sau a imaginii de ansamblu repodusă. Organizatorii roagă concurenţii să nu tri­mită fotografiile în cadrul unui text Word sau Power Point, să nu scrie text explicativ pe fotografie şi să nu seteze aparatul în aşa fel încât pe fotografie să fie afişată data sau ora. CD-ul sau DVD-ul cu fotografii trebuie să fie însoţit de numele, şcoala, clasa ele­vului participant şi numele profesorului coordo­nator. Fotografiile vor fi depuse la Direcţia Jude­ţeană pentru Cultură Sibiu, str. Tribunei, nr. 6, cu men­ţiunea "pentru concursul foto", până la data de 2 decembrie.
D.J.C. Sibiu anunţă că se va ocupa şi în acest an de printarea fotografiilor pe hârtie fotografică, de ale­gerea spaţiului de expunere, de premiere, de publicitatea evenimentului precum şi a celorlalte detalii legate de organizarea în cele mai bune condiţii a expoziţiei.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica