Tribuna
PNL
CNMB: CSU Atlassib pierde încă o dată în faţa Stelei
Ovidiu BOICA
1488 vizualizari
CNMB: CSU Atlassib pierde încă o dată în faţa Stelei
După eşecul de la "Memorialul Tordai", baschetbaliştii sibieni au pierdut din nou acasă, cu echipa lui Hristu Şapera, de data aceasta în campionat. În această seară, Steaua a câştigat în "Transilvania" cu 76-60.

~CSU Atlassib a pierdut pentru a doua oară într-un interval de doar o lună şi jumătate în faţa Stelei, la Sibiu. După eşecul din "Memorialul Elemer Tordai", scor 70-58, "galben-albaştrii" au fost învinşi, în această seară, încă o dată de baschetbaliştii lui Hristu Şapera, de data aceasta în campionat. După 40 de minute bucureştenii s-au impus la o diferenţă de 16 puncte, scor 76-60.
Primul sfert a fost unul dezastruos pentru jucătorii lui Dan Fleşeriu. Sibienii au avut avantaj pentru prima şi, totodată, ultima dată în acest meci chiar în primul minut (2-1). La 8-4, Steaua a prins un "run" de 10-0, iar la finalul primului sfert conducea deja cu 20 de puncte (28-8).
La reluare a fost rândul sibienilor să aibă un "parţial" de 10-0, oaspeţii înscriind primele puncte abia după 3 minute. CSU Atlassib a câştigat cea de-a doua perioadă cu 21-17, dar Steaua avea totuşi un avantaj de 16 puncte la jumătatea meciului (45-29).
Sfertul trei a fost dominat de stelişti (19-10), cu puţine secunde înainte de finalul acestuia  diferenţa pe tabela de marcaj ajungând la 26 de puncte (64-38). În ultimul act jucătorii lui Dan Fleşeriu au mai redus din proporţiile scorului (21-12).
Pentru CSU Atlassib au marcat Hardy (20 puncte), Klassen, Gilbert, Will Paul (câte 8), Lalovic (6), Păun (4), Popa Calotă şi Tincu (câte 3).
Revenim cu amănunte, declaraţii şi galerie foto.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica