Tribuna
PNL
Bucătăria judeţului Sibiu, într-o enciclopedie multimedia
Andra MARINESCU
1994 vizualizari
Bucătăria judeţului Sibiu, într-o enciclopedie multimedia

Cei care iubesc bucătăria ardelenească din Sibiu, dar sunt departe de zona Transilvaniei, pot fi acum mai aproape de ea. Asta pentru că prima enciclopedie multimedia dedicată specificului gastronomic al judeţului Sibiu va fi editată de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale "Cindrelul - Junii" Sibiu, în parteneriat cu Institutul de Cercetări Socio-Umane Sibiu şi Asociaţia Folcloriştilor şi Etnografilor din judeţul Sibiu. Proiectul editorial se numeşte "Popasuri culinare în ţinutul Sibiului" şi este finanţat de Consiliul Judeţean Sibiu.
"Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării", spun iniţiatorii proiectului ce va fi lansat curând.

 






comentarii
1 comentarii

Acum ai posibilitatea sa-ti imbunatatesti venitul lunar cu sume cuprinse intre 100 si 285 euro printr-o afacere inteligenta, muncind acasa. Instruirea se face gratuit, prin email. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal de comision. Pentru mai multe detalii trimiteti textul INFO la adresa de email: nicufarcas@gmail.com
Nicu
16.10.2015 21:14
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica