Tribuna
PNL
Arteziana din Parcul Astra a pornit
Sorana MAIER
1394 vizualizari
Arteziana din Parcul Astra a pornit

Fântâna din Parcul Astra, cea mai mare ca diametru din Sibiu, a fost pusă în funcţiune la începutul acestei săptămâni, după ce a fost reparată, a anunţat, în conferinţa de presă, primarul Sibiului, Klaus Iohannis. Serviciul Gospodărire al Primăriei Sibiu a supra­vegheat reparaţiile la sistemul de hidroizolaţie şi la pavajul de mozaic din interior.
Aceleaşi lucrări s-au făcut la fântâna din Parcul Tineretului şi acum se desfăşoară şi la fântâna arteziană din faţa Cercului Militar, care va fi pornită în scurt timp.
Lucrări de reparaţii la scările din pasajul subteran Bulevard şi în pasajul Dum­brava au fost contractate de Primărie.
De asemenea, se mon­tează în această perioadă un nou gard, din lemn, care să protejeze copiii care se joacă în locul special amenajat pe Bulevardul Vasile Milea, iar pe rând, şi celelalte locuri de joacă vor fi îngrădite pentru siguranţa celor mici.
Lucrările de cosire a vegetaţiei, pe malurile Cibinului fiind deja finalizate, în prezent se lucrează pe Valea Hambei. Aceasta este însă o acţiune care va continua pe toată perioada sezonului cald pentru un aspect îngrijit al zonelor verzi, spun repre­zentanţii Primăriei.




comentarii
5 comentarii

adica repusa in functiune nu ,,pusa,, d-le ,,ziarist,, daca esti sibian trebuie sa sti ca fantana din parcul Astra e de pe vremea cand johanis nu visa ca va fi primar , este firesc sa mai faca cate ceva prin urbea noastra care da bani la primarie , slava domnului , destui.E ceva firesc , nu o stire de prima pagina .Asteptam alte proiecte marete sa si finalizeze ,nu scandaluri politice , cu aruncatul pisicii peste gard.
sibian
18.05.2013 10:06
Ce stire tare, musai de prima pagina. Nici daca erupea vulcanul Etna nu era asa important!
lol
18.05.2013 10:32
DOMNULE ZIARIST DATI OFUGA IN PARCUL SUBARINI SI VEDETI CUM FUNCTIONEAZA FINTINILE DELA STATUIA LUIMIHAI EMINESCU O INVESTITIE FACUTA DE PUTIN TIMP CARE A AJUNS O BATAIE DE JOC APOI MERGETI PUTIN SI LA FINTINA DE LINGA LOCUL DE JOACA SI VEDETI IN CE STARE SE AFLA VA ROG FACETI UN MIC REPORTAJ VA MULTUMESC
NICOLAIE SERBU
18.05.2013 16:53
Fintina din parcul Astra e de pe vremea cind Johannis este primar,circotasi frustrati
@sibian
19.05.2013 09:11
Fantana din parcul ASTRA e fix de pe vremea cand Johannis era deja primar.
www
19.05.2013 20:22
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica