Tribuna
PNL
Ţapinarii, la Festivalul Tânăr de la Sibiu
Alexandra CHEŞCU
1349 vizualizari
Cosmin Covei şi Adrian Tănase, cunoscuţi publicului drept "ţapinarii", se vor afla sâmbătă, 3 octombrie, la Sibiu. Cei doi vor susţine un concert la Teatrul Gong, începând cu ora 20, organizat în cadrul Festivalului Tânăr de la Sibiu.

 
Muzică realistă
Publicul sibian va avea ocazia să vadă, la el acasă, doi muzicieni care încearcă din răsputeri să compună cântece de dragoste de succes, din chitară ieşind doar cântece realiste. Versurile sincere au fost şi cele care au adus succesul trupei ce a fost invitată la cele mai importante festivaluri din România, precum Folk You, TIFF Cluj, Bucharest Comedy Week. De asemenea, cei doi au colaborat cu artişti neconvenţionali, printre care se numără Florin Piersic Jr, Ada Milea sau Florin Chilian.

Pe scenă din 2011
Cosmin Covei şi Adrian Tănase şi-au unit destinele artistice încă din anul 2001 şi au format Ţapinarii. Cei doi au adoptat un mod de exprimare inedit, ceva între muzică folk şi stand-up comedy, pe care l-au denumit folk alternativ. Ţapinarii este singura trupă care are un turneu naţional Anti-Valentine’s Day, un show ce luptă împotriva dulcegăriilor duse la extrem.
Cei doi componenţi ai trupei Ţapinarii reprezintă doar o mică parte din cei 89 de artişti care în această perioadă se vor afla la Sibiu pentru a lua parte la prima ediţie a Festivalului Tânăr. Evenimentul, organizat de Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong”, se desfăşoară în perioada 30 septembrie – 4 octombrie, la Sibiu.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica