Tribuna
PNL
AFT a început derularea proiectului,,Ziua Armatei României în şcoli”.
Adrian POPESCU
1856 vizualizari
AFT a început derularea proiectului,,Ziua Armatei României în şcoli”.

Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, în colaborare cu Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Zonal Sibiu, au derulat, în 13 octombrie, în incinta Colegiului Economic „George Barițiu” din Sibiu,  proiectul ,,Ziua Armatei României în şcoli”.

Elevilor le-au fost prezentate aspecte legate de importanţa Zilei Armatei României, oferta educaţională a instituţiilor militare de învăţământ, tipurile de misiuni executate de militarii români și o expoziție cu echipament și tehnică militară. În același context Muzica Militară a academiei a susținut un program artistic apreciat de toți cei prezenți la eveniment.

Activităţi similiare se vor desfăşura şi în alte localități  din județ, cum ar fi: Miercurea Sibiului, Șura Mare, Mediaș, Tălmaciu și Jina. 






comentarii
2 comentarii

Aveti nevoie de voluntari pentru razboiul lui Zelenski? V-au dat astia ordin sa adunati carne de tun?
14.10.2023 14:03
Bah, mainile alea numa' la cur le puteti tine ?
Stati mah drepti nu cu mainile la cur, ca pana la urma noi va platim salariile. Stati drepti, in semn de respect, ca va platim luna de luna toate drepturile ! Ne tratati cu curul la poza ! Nici macar sa stati in poza corect, demn, nu v-a invatat in postlicealele alea !
unu
23.10.2023 14:37
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica