Tribuna
PNL
ADUNAREA GENERALA A ACTIONARILOR S.C. TURSIB S.A.
Consiliul de Administratie al S.C. TURSIB S.A. cu sediul in Sibiu , str. Calea Dumbravii nr.133-135 CONVOACA ADUNAREA GENERALA A ACTIONARILOR, in data de joi 30 ianuarie 2014 ora 13.00, in Sala de sedinte a Consiliului Local al Municipiului Sibiu din str.S. Brukenthal nr.2
Consiliul de Administratie al S.C. TURSIB S.A. cu sediul in Sibiu , str. Calea Dumbravii nr.133-135
                                                                CONVOACA
 
ADUNAREA GENERALA A ACTIONARILOR, in data de joi 30 ianuarie 2014 ora 13.00, in Sala de sedinte a Consiliului Local al Municipiului Sibiu din str.S. Brukenthal nr.2, cu urmatoarea ordine de zi:
1.      Prezentarea si aprobarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli al SC TURSIB SA pentru anul 2014 (inclusiv anexele aferente)
2.      Prezentarea si aprobarea obiectivelor si criteriilor de performanta, anexa la
Contractul de mandat al directorului general al SC TURSIB SA – ing. Adrian Popa, respectiv al membrilor Consiliului de Administratie SC TURSIB SA pentru anul 2014
 3.      Imputernicirea Consiliului de Administratie pentru angajarea de credite pentru anul 2014, a garantarii prin gajarea de bunuri sau ipotecarea unor elemente patrimoniale (teren/imobil)-in limita sumei de 500.000 euro conform Contractului de Credit nr.37026 incheiat cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.
4.      Prezentarea si aprobarea Contractului de servicii de audit (in conformitate cu Standardele
Internationale de audit al situatiilor financiare ale societatii pentru anul 2014 intocmite in conformitate cu IFRS) incheiat intre SC TURSIB SA Sibiu si  SC BDO AUDIT SRL Bucuresti (societate agreata BERD)
5. Diverse

                                Presedinte Consiliu de Administratie
                                            ing. Herman Binder




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica