Tribuna
ACTUALIZARE: Alertă cu bomba aproape de centrul orașului Sibiu
Laura BUCIU
2844 vizualizari
ACTUALIZARE: Alertă cu bomba aproape de centrul orașului Sibiu

ACTUALIZARE:

Alerta cu bomba de pe strada 9 Mai s-a dovedit a fi falsă. Poliția încearcă acum să identifice apelantul. Intervenția la fața locului a durat aproape 3 ore.

„Forțele dislocate în teren și-au încheiat misiunea, apelul telefonic nu s-a confirmat. La misiune au participat și forțe ale SRI Sibiu, IJJ Sibiu, ISU Sibiu si Centrul Chinologic Sibiu. În continuare sunt efectuate verificări pentru identificarea și sancționarea apelantului”, informează Poliția Sibiu.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Este alertă cu bomba, luni după-amiaza, pe strada 9 Mai, din Sibiu. Mai multe echipaje de polițiști și un câine specializat în detectarea explozibililor asigură zona.

Potrivit reprezentanților Poliției Sibiu, apelul a fost făcut, luni, prin apel la 112 de către un cetățean care a afirmat că pe strada 9 Mai din municipiul Sibiu ar fi amplasată o bombă.

„Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a dislocat de urgentă la fața locului mai multe echipaje din sistemul de ordine și siguranță publică și poliție rutieră, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor și luării tuturor măsurilor pentru protejarea populației”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

În paralel, a fost solicitată atât prezența unui câine specializat în detectarea explozibililor din cadrul Centrului Chinologic Sibiu, cât și a specialiștilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic.

 







comentarii
5 comentarii

9 mai, centrul tiganiei orasului sibiu! spuneti pe fata, adevarul, despre ceea ce a devenit orasul ala!

Tigania centrala a sibiului, ca daca iesi din sibiu, ai tigani in orice directie! Mergeti pe comune si vedeti ce s-a culturalizat sibiul !
17.01.2022 16:45
Ai dreptate pentru ca la fel ca in Bolintin Vale, politia locala si autoritatile ignora total fenomenul si il trateaza cu maxim amatorism. Politia locala fie nu intervine fie intervine idiot la fel ca politistul care l-a luat la bataie pe individul ala agresiv intr-adevar dar cu probleme psihice masive. Nu asa se intervine si mai ales autoritatile nu trebuie sa lase lucrurile sa se ajunga la asa ceva. De cate ori au intors cei din politia locala si din primaria Sibiu spatele in situatii in care trebuiau sa intervina si sa ia masuri.
In concluzie, avem o politie locala dominata de amatorism care nu stie sa intervina si sa previna mai ales si care este depasita de situatiile generate de TIGANI, TIGANI care prin faptul ca nimeni nu le face nimic, fac tot ce le trece prin cap. In cazul in care i-ti faci dreptate singur pt ca statul nu te protejaza, TIGANII sar si acuza de rasism.
@16:45
17.01.2022 17:02
Au plecat sașii și ne-am umplut de țigani și regateni
17.01.2022 20:38
Cand in oras nu se intampla nimic, toate stirile de cacat ajung pe prima pagina
X
17.01.2022 20:40
Apelantul nu a gresit !
A spus adevarul !
Strada 9 Mai este o bomba in integralitatea ei !
Petre Inspirescu
17.01.2022 22:04
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA