Tribuna
PNL
Accident grav la Copşa Mică: doi morţi
Accident grav la Copşa Mică: doi morţi
© IPJ Sibiu

Un accident mortal a avut loc azi-noapte în jurul orei 3 noaptea, pe DN 14, la ieșirea din localitatea Copșa Mică spre Mediaș. 
Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Șeica Mare, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit un cap de pod de pe partea stângă a sensului de mers și s-a răsturnat. Poliţiştii rutieri şi trei echipaje SMURD au intervenit, găsindu se trei victime, o tânără și un bebeluș încarcerați și un bărbat proiectat în afara autoturismului. 
S-a intervenit pentru extragerea tinerei în vârstă de 17 ani și a bebelușului în vârstă de 8 luni. Bebelușul era în stop cardio-respirator, s-au aplicat manevre de resuscitare dar acesta nu a răspuns manevrelor, el fiind declarat decedat. Tânăra de 17 ani a fost extrasă din mașina conștientă, dar cu multiple traumatisme. A fost transportată la Spitalul de pediatrie din Sibiu. Bărbatul în vârstă de 29 de ani, proiectat în afara mașinii se afla și el în stop cardio respirator şi în ciuda manevrelor de resuscitare acesta nu a răspuns, fiind declarat decedat. 

În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă.







comentarii
1 comentarii

Cocalar
01.02.2024 13:09
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica