Tribuna
PNL
ACB: Sebastian Ciobanu şi Marius Tiţă au pierdut. "Pantera" Tănăsie, primul succes în kickboxing
Ovidiu BOICA
2162 vizualizari
ACB: Sebastian Ciobanu şi Marius Tiţă au pierdut.

~Sibiul nu le-a purtat noroc de data aceasta lui Sebastian Ciobanu şi Marius Tiţă, doi dintre cei mai renumiţi luptători de kickboxing români. Vineri seara, în Palatul Sporturilor "Transilvania", cei doi au fost învinşi de olandezul Tarul Khbabez, respectiv "Prinţul kickboxingului", olandezul Albert "The Hurricane" Kraus, în cadrul galei Absolute Championship Berkut KB3 Grand Prix Final.
Marius Tiţă a ratat astfel ocazia de a-şi lua revanşa în faţa lui Kraus după ce, în mai 2011, pierduse prin KO în prima rundă, la Bucureşti. De data aceasta românul a rezistat în ring până la final, dar decizia i-a fost nefavorabilă.
Sebastian Ciobanu, supranumit "Fiul lui Dracula", nu l-a speriat pe Tarul Khbabez. La finalul meciului de 3 runde a câte 3 minute fiecare sportivul de la SuperPro a fost declarat învingător.
Au existat totuşi şi români fericiţi, vineri seara, în "Transilvania Arena", cum a fost numită de anouncerul galei. Craioveanul Sorin "Pantera" Tănăsie, cunoscut pentru cariera sa în box, a debutat în kickboxing cu o victorie în faţa maghiarlui Szilagy, iar localnicul Eugen Dragomir a încheiat la egalitate cu rusul Sultanov.
În main-event-ul galei, la +95 kg, în luptă pentru centura ACB, brazilianul Jhonata Diniz, luptător al promoţiei Glory, l-a învins prin KO în prima rundă pe Valentin Slavikovski (Rusia). Revenim cu amănunte!
 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica