Tribuna
PNL
50.000 de lei amendă pentru administratorii gropii de gunoi de la Cristian
Alexandra CHEŞCU
2802 vizualizari
50.000 de lei amendă  pentru administratorii gropii de gunoi de la Cristian

Alba, Braşov, Cluj şi Hunedoara sunt judeţele care nu-şi vor mai aduce gunoiul la groapa de la Cris­tian. Potrivit reprezentanţilor Agenţiei pentru Protecţia Mediului Si­biu, ca  urmare a verificării efectuate de către re­pre­zentanţii Gărzii de Mediu, la depozitul ecologic de deşeuri mena­jere şi industriale Cristian, din judeţul Sibiu, aparţinând  S.C. Tracon S.R.L., s-a constatat ne­respectarea preve­de­rilor Autori­zaţiei Integrate de Me­diu. Astfel, începând cu luna iulie a acestui an, la depozit au fost primite cantităţi importante de deşeuri menajere provenite din alte judeţe, acestea reprezentând un procent de peste 50 % din cantitatea totală acceptată la eliminare în această perioadă. “Preluarea unor cantităţi excedentare de de­şeuri faţă de cele autorizate ar putea determina un impact negativ asupra gestionării fluxului de de­şeuri menajere din judeţul Sibiu”, mai spun repre­zentanţii  APM Sibiu. Administratorul gropii de gunoi a fost sancţionat cu o amendă de 50.000 de lei, fiindu-i impuse, toto­dată, de către APM Sibiu respec­tarea autorizaţiei integrate de mediu şi sistarea pre­luării deşeurilor din alte judeţe.
„Dorim să liniştim sibienii: s-au luat toate măsurile pentru reintrarea în parametrii de funcţionare auto­rizaţi, astfel încât deşeurile menajere generate pe raza judeţului Sibiu să poată fi eliminate în condiţii de sigu­ranţă în depozitul ecologic de la Cris­tian, aferent judeţului Sibiu”, a spus Bogdan Trif, directorul executiv al APM Sibiu.
 






comentarii
3 comentarii

iar am ajuns fraierii alora din Alba, Cluj, etc....din cauza unora pentru care banii sunt tot ce stiu pe lumea asta!!!
un sibian
28.10.2015 08:12
Cum faci bani! Ce-ar fi sa descoperi acum un curs exceptional si GRATUIT in care sa inveti rapid cum bani? Noi avem ceea ce-ti trebuie! Afla secretul cum faci bani! In plus, noi iti oferim si sistemul practic, testat, pas cu pas, pe care sa-l aplici si sa ajungi cat mai repede posibil la castiguri! Solicita acum detalii mai multe la adresa de email: predamar91@gmail.com
workfromhome
28.10.2015 16:24
Bravo Garda de Mediu Sibiu si Agentia de Mediu Sibiu!!!
rebel
29.10.2015 22:34
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica