Tribuna
PNL
Şapte copii talentaţi au făcut spectacol la Biblioteca ASTRA
Alexandra CHEŞCU
2393 vizualizari
Şapte copii talentaţi au făcut spectacol la Biblioteca ASTRA

Şapte a fost un număr ma­gic ieri la Biblioteca Jude­ţeană ASTRA, unde o mână de copii talentaţi au pus în scenă un spectacol de teatru în creaţie proprie. "One Day" (O zi) este spectacolul care a prins viaţă pentru aproximativ o jumătate de oră în foaierul Corpului B al bibliotecii si­biene şi care a adus în faţa unui public numeros şapte personaje pline de natura­leţe şi de farmec.
"Azi avem un spectacol creat de copii pentru copii. Ei au scris scenariul în cadrul atelierului de teatru Biblio Plays, care se desfăşoară în fiecare săptămână la bi­blio­tecă", a spus Laura Bucătaru, coordonatoarea proiectului, care a precizat că "actorii" au fost semnatarii regiei şi scenariului.
Creativitatea este cuvântul ce descrie cel mai bine spec­tacolul "One Day", care vorbeşte cu farmec şi mult umor despre prietenia ce se leagă între ni`te copii, colegi de şcoală, în ciuda diferen­ţelor evidente dintre ei. Mai mult decât atât, firul poveştii urmăreşte şi ideea abando­nării calculatorului în favoa­rea timpului de calitate pe­tre­cut în compania priete­ni­lor şi a oamenilor care contează.
 Evenimentul de ieri la care au participat copiii atât pe scenă, cât şi în public, a fost organizat în cadrul pro­gramului "Şcoala Altfel", care se desfăşoară în a­ceas­tă săptămână, personajele spectacolului prinzând viaţă prin intermediul elevilor de clasa a VI-a.




comentarii
1 comentarii

FELICITARI!!! Acesta este doar inceputul, pe care l-ati facut cu dreptul. Spor la treaba.
Angela
03.04.2013 14:18
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica