Tribuna
PNL
18 utilaje au deszăpezit Sibiul duminică
Sorana MAIER
1702 vizualizari
18 utilaje au deszăpezit Sibiul duminică

Ninsoarea abundentă din ziua de ieri a determinat firmele de salubritate să sporească numărul utilajelor care au interventi pentru a deszăpezi străzile din Sibiu.
"Toate cele 13 utilaje sunt în continuare în teren. Se folosesc plugurile pentru a îndepãrata zãpada cãzutã pe carosabil. Începând cu ora 14, alte 5 utilaje cu plug vor intra pe trasee. Mãsura suplimentãrii numãrului de utilaje a fost luatã în contextul cãderilor masive de zãpadã", a anunţat duminică, Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.
Utilajele de deszãpezire au intrevenit încă de duminică dimineaţa, de la ora 6.30. S-a intervenit atât cu pluguri pentru îndepãrtarea zãpezii, cât ºi cu materiale antiderapante, iar din cauza cãderilor de zãpadã în oraº s-a circulat în condiþii de iarnã.
"Toate utilajele vor rãmâne pe trasee pânã când vor reuºi sã degajeze traseele, în ordinea prioritãþilor. Pe aceastã cale îi rugãm pe sibieni sã ne sprijine în acþiunile noastre în sensul de a curãþa trotuarele din faþa casei sau a firmei pe care o deþin, aceastã mãsurã fiind extrem de importantã pentru siguranþa pietonilor. De asemenea, îi rugãm sã NU arunce zãpada de pe trotuare pe carosabil", spun reprezentanţii Primăriei.
Se intervine cu prioritate pe drumuri în pantã ºi rampã, poduri, viaducte, sensuri giratorii, artere principale ºi apoi se intrã pe strãzi secundare.




comentarii
1 comentarii

celor 18 utilaje li s-au alaturat zeci de idioti care dupa trecerea utilajelor au aruncat zapada din nou in strada
11
05.01.2015 12:20
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica