Tribuna
PNL
15 ani, retrăiţi în două ore
Andra MARINESCU
1618 vizualizari
15 ani, retrăiţi în două ore
Joi seară, sibienii au aflat ce se poate întâmpla după 15 ani de căsnicie. Antonio şi Magda au fost personajele piesei de teatru "Necunoscuta cunoscută", spectacol care a umplut Sala Studio a Teatrului Naţional "Radu Stanca", la avanpremieră.

Zeci de sibieni au ales să îşi petreacă seara de joi la piesa de teatru în care au jucat cunoscuţii actori ai Teatrului Naţional "Radu Stanca" din Sibiu, Pali Vecsei şi Arina Ioana Trif. Aceştia au pus în scenă o piesă de teatru de familie, ilustrând un cuplu care a rememorat une­le dintre momentele-cheie ale relaţiei lor, trăite în cei 15 ani de căsnicie. Au dormit, au râs, au plâns, au mers cu tramvaiul din nou,
au citit şi au stârnit fie melancolie, fie hohote de râs în rândul spectatorilor săi. "A fost o piesă reuşită. Îmi place şi sper să o vedem pe marile scene", a spus Tudor, un tânăr student la Actorie, în Sibiu, spectator la avan­premiera de joi a repre­zentaţiei.

Un final neaşteptat

Finalul spectacolului este supriză, încheindu-se cu un strigăt... pe care îl veţi des­coperi. De fericire sau de disperare?
Textul lui Aleksander Ścibor-Rylski a fost jucat la Sibiu, în premieră naţională.
Cei care doresc să vadă spectacolul pot pătrunde în lumea celor doi soţi şi astăzi, de la ora 19, când se va juca, tot în Sala Studio a TNRS, din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor, premiera "Ne­cu­noscutei cunoscute", în regia lui Victor Olăhuţ, ajutat de asistentul său, Vlad Robaş.
Bilete se găsesc la Agen­ţia TNRS, de pe strada Nico­lae Bălcescu, deschisă până la ora 18. Preţul unei astfel de incursiuni în timp este zece lei sau, cu redu­cere, cinci lei (pentru stu­denţi, elevi şi pensionari).






comentarii
1 comentarii

In necunostinta de cauza si impins de curiozitate am fost aseara la acesta piesa si nu recomand acesta piesa , de asemenea locatia lasa de dorit .
Socrate
01.11.2015 10:48
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica