Tribuna
PNL
Studenţii antreprenori pot câştiga 15.000 de euro
Andra MARINESCU
2379 vizualizari
Studenţii antreprenori pot câştiga 15.000 de euro
Ai idei? Mergi la Lisabona! Tinerii sunt provocaţi să se înscrie în competiţia pentru cupa antreprenorilor din capitala Portugaliei, în iulie 2015, şi să câştige până la 15.000 de euro pentru lansarea afacerii sale.

Competiţia se numeşte "Compania Anului" şi este un proiect european de antreprenoriat pentru studenţi, cărora le oferă posibilitatea să îşi testeze ideile de afacere cu clienţii reali, cu ajutorul consultanţilor voluntari, şi să transforme conceptul într-o versiune de test.
În ultimii cinci ani, s-au înscris peste 22 de echipe din 30 de universităţi. Câştigătorii s-au întâlnit în finala naţională cu antreprenorii şi investitorii cunoscuţi, au plecat acasă cu peste 30.000 de euro ce servesc drept susţinere pentru lansarea afacerii în finala "Compania Anului", au primit finanţare în Arena Leilor după participarea la program, unii au luat locul al III-lea la ediţia din 2011 de la Madrid a finalei europene şi au putut face şi prima vânzare, văzând cum e să fii antreprenor.
Înscrierile se fac până pe 15 martie. Informaţii suplimentare despre competiţie se află pe www.ulbsibiu.ro  sau pe www.startup.jaromania.org . 

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica