Tribuna
PNL
Victor Ponta la Sibiu: "Nu comentez candidatura lui Klaus Iohannis"
Adrian POPESCU
2688 vizualizari
Victor Ponta la Sibiu:
Ieri, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” a găzduit ceremonia de acordare a gradelor militare de ofiţer, absolvenţilor promoţiei 2014, al cărei nume onorific este „Constantin Brâncoveanu 300”. La eveniment au participat premierul Victor Ponta, ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, dar şi oficialităţi locale din mediul militar, religios, universitar, administrativ local, al instituţiilor deconcentrate. De la emoţionantul moment nu au lipsit rudele tinerilor ofiţeri, venite din toate colţurile ţării.
După constituirea dispoziti­vului militar, după primirea invitaţilor, primirea oficială a premierului, după intonarea imnului naţional, a urmat oficierea slujbei religioase de către un sobor de preoţi în frunte cu Episcop-Vicar P.S. Andrei Făgăr[şanul. Prima alocuţiune a aparţinut rectorului Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” şi comandantul Garnizoanei Sibiu, gl.bg.prof.univ.dr.ing. Ghiţă Bârsan. Locţiitorul co­mandantului pentru proble­mele de stat major, col. prof. univ.dr. Robert Stănciulescu, a dat citire ordinelor de acor­dare a numelui onorific al promoţiei şi de acordare a gra­delor militare, iar premie­rul României şi ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, au felicitat şefii de promoţii.
În numele şefilor de pro­moţii a vorbit Laura Lucia Răşinar. Sublocotenentul a încredinţat audienţa că cei 274 de absolvenţi sunt pre­gă­tiţi să-şi asume res­ponsa­bilităţi aferente înde­plinirii misiu­nilor naţionale şi internaţio­nale, alături de partenerii din Alianţa Nord-Atlantică şi Uniunea Euro­peană. Inter­venţia ministru­lui Apărării Naţionale, Mir­cea Duşa, dar şi discursul primului ministru Victor Ponta, au marşat pe diver­sitatea şi comple­xita­tea ac­tualului sistem aca­demico- militar, pe locurile de mun­că stabile asigurate tinerilor absolvenţi, dar şi pe res­ponsabilitatea derivată din viitoarele misiuni mili­tare. După intonarea imnu­lui studenţesc „GAUDEA­MUS”, a urmat defilarea e­fec­tivelor academiei în rit­mul muzicii militare.

Ponta, despre disputele internaţionale
Asaltat de presă, Victor Ponta a comentat recentul atac terorist din Ucraina: "Conflictele sângeroase cu oameni nevinovaţi s-au apro­piat foarte mult de noi. România susţine acordarea de sprijin Ucrainei, precum şi acordarea de sancţiuni la adresa Federaţiei Ruse. Me­sajul preşedintelui Statelor Unite şi mesajul liderilor occi­dentali în această pro­blemă este clar. În calitate de prim-ministru al României susţin aceleaşi punct de vedere. Este evident că există o răspundere cel puţin morală şi politică a Rusiei. România, alături de Statele Unite şi de Uniunea Euro­peană, trebuie să sprijine Ucraina, implicit Moldova, Georgia, pentru a-şi păstra nu doar independenţa şi suveranitatea. Ministrul de Externe este la întâlnirea cu omologii săi europeni pen­tru a se decide un plan de sancţiuni împotriva Federa­ţiei Ruse, în coordonare cu partenerii noştri americani. Pentru Ucraina, sprijinul tre­buie să fie făcut cu convin­gerea că SUA şi Europa luptă pentru normalitate, pentru o Ucraină democratică şi li­beră. Acel atac terorist ne face să înţelegem mai mult cât de important este să acordăm încredere şi sprijin, inclusiv bugetar, pentru militarii români. România este în prima linie a unui război ne­convenţional, pe care ţările democratice, ţările aliate,îl dau cu teroriştii, cu cei care susţin terorismul".

"Nu comentez candidatura lui Klaus Iohannis"
"Voi prezenta starea eco­nomiei româneşti. România este pregătită pentru măsura reducerii CAS, pentru a atin­ge un obiectiv fundamental: mai multe locuri de muncă fiscalizate, la alb. Pentru acest obiectiv, merită orice sacrificiu. Nu comentez candidatura lui Klaus Iohannis, nici disputele din PNL sau temele lui Crin Antonescu, cu atât mai mult nu comentez comentariile lui Traian Băsescu."




comentarii
36 comentarii

PAOANTA
m
23.07.2014 05:33
Tot ceva mitic
Bula
23.07.2014 07:25
Ca de obicei primarul nostru mare patriot nu a participat la festivitate.Rusine herr.
nicolae
23.07.2014 07:25
Ministru copy-paste, pe sibieni nu ii pacalesti cu minciuni si zambete.Locul tau este acolo in cloaca de la Bucuresti nu intr-un oras civilizat.
sibianca
23.07.2014 07:29
Felicitari Victor Ponta ptr toate reusitele de pana acum. Tine-o tot asa!
Asa da
23.07.2014 07:55
@Asa da Iti doresc sa traiesti cu Victor Ponta al tau! Ia-l si du-l departe de romani, de sibieni, ca este un penibil!
Eu
23.07.2014 08:15
Dar ce facut acest ponta in afara de aplicarea unor taxe noi, cresteri ale unor taxe existente, cresteri de preturi, reduceri masive ale investitiilor, scadere a puterii de cumparare si a nivelului de trai in general? ...?
De minciuni, de plagiat si dublu discurs (in tara si "afara"), nici n-ar mai trebui amintit. In mod normal ar trebui sa fie arhicunoscut de toata lumea...
Duicu
23.07.2014 08:20
De ce festivitatea inaltarii in grad nu a mai avut loc, ca in alti ani, in Piata Mare? Nu a vrut Herr?! Sau spatiul este ocupat de diverse activitati (volei pe nisip, biciclisti nebuni, motociclisti...?
Vipera
23.07.2014 08:40
Niciodata nu ai avut barbatia sa infrunti pe cineva , ar fi culmea sa discuti de Johanis tocmai aici la Sibiu, unde acest DOMN CARE A SCHIMBAT FATA SIBIULUI IN BINE . In schimb i-ti pui "pupincuristi" de la a3 si rtv. sa-l faca varza .
SIBIAN
23.07.2014 08:42
Primarul participa dacă este invitat. Dacă au invitat tot PSD nu l-au invitat.ce sa caute Primaru l
Tur Sib
23.07.2014 08:53
Tot timpul am zis ca tu esti un oltean securist,care incasezi pensie lunara de vreo 8000 ron adica 80 milioane vechi,pe care il fu-te grija de ridicari in grad in centrul orasului.Intr-un caz real de razboi va ascundeti toti ca sobolani in frunte cu generali tai facuti la apelu de seara.
@Vipera
23.07.2014 08:54
sti de ce nu a avut loc ceremonia in piata mare ,ca servicile si sifonari sibiului au avut mesaje ca va primi huiduielile de la noi astia care am fost pacalliti de copy -paste ,ascest om pervers sti de ce maiestebasescu persedinte ca s-a coabitat pisicutu tau cu el ,ba daca il suspena pe basescu acum 2 ani ,acum favortu tau [ponta avea undeva cu o cifra in sondaje ,asa la lucrat pe bunul lui amic ,antonescu si are tupeul tipic comunist s-a spuna ca usl nu la rupt el cu tata socru [sirbu ]ci invers ,si acum seface ca ii pare rau dupa antonescu ,ba tu dute la gorj nu la sibiu s-a te voteze ,bai ardeleni mai trezitiva ca de la abdicarea regelui in 47 neau condus tot astia de la vale cu escu in coada sirezultatele se vad dezastru ,nema industrie ,agriculltura deinfrastuctura ce s-a mai povestim ,ce mai nimic numai disperare si umilinta ,votati JOHANNIS ,daca nu la anu ce iam injurat pe ciuma portocalie s-a vezi ce injuram la ciuma rosie
volei
23.07.2014 09:03
Corect @volei!!!!
Va da-ti seama daca iesea bulangiu de ponta in centru Sibiului ce huiduieli incasa?!! Pana si la un meci de tenis numai la rostirea numelui l-a huiduit lumea... Parsiv, marlan, oltean imputit... Romania nu a avut niciodata un presedinte ardelean. Ultima sansa!!!! Votati IOHANNIS!!! sa nu se duca tara pe P.U.la cu totu
Gica.fara.frica
23.07.2014 09:25
Nostalgici suferiti DUPPA /TROMPETA LUI BULIBASA TRAIAN MICUTUL BOC./ Salutare si la toamna
DACUL
23.07.2014 09:31
Acest asa-zis plagiator este mai destept de o mie de ori decat toti cei care nu sunt etichetati ca plagiatori. Nu vedeti? N-aveti ochi? In al doilea rand, acest tanar primministru harnic si priceput a reparat in doi ani tot ce au stricat ceilalti in douazeci de ani, ceea ce ii face sa turbeze pe cei incapabili si guralivi. Daca am avea inca cativa "plagiatori" ca Ponta, tara ar reveni in fruntea Europei.
Un sibian
23.07.2014 09:56
Nimeni nu se scandalizeaza ca biserica ortodoxa participa activ in problemele statului? Armata are absolventi, hop, iacata gata soborul de preoti sa-i blagosloveasca. Ce absurd, ce comunist obicei! Ce fatarnicie sa acuzi rusia, sa promiti sanctiuni, si apoi sa-ti sarbatoresti puterea in stil rusesc. Ce ironie!
cmc
23.07.2014 09:58
copy-paste , drag and drop = o poanta buna
adiarc
23.07.2014 10:00
pupala-ti toti simpatizantii lui ponta in cur,cu limba daca doriti.
mika
23.07.2014 10:02
Micutu boc o furat si sabotat Sibiu la greu ,nu plinge nimeni dupa el,iar pontacu o dat anafu la brasov,ne-o adus un brasoven la control sa controleze si sa fure banii sibienilor,o infiltrat tot felul de mafioti din bucuresti in afacerile sibienilor sa-i,fure,falimenteze,saboteze,manipuleze si sa-i bage la puscarie,sa distruga mediul de afaceri sibian,sa-i votam nevasta la europarlamentare,sa ne denigreze sa zica de la centru ca suntem mici-tupeu de tupeu la pontache asta...votati c,a.c.arezele comuniste ca o sa ajungeti "bine".
fredy
23.07.2014 10:03
cine te plateste sa debitezi asemenea ineptii?
@ un sibian 194.169.191.113
23.07.2014 10:06
ptr. "nicolae"
Primarul nostru l-a sfidat !
Si bine a f
ger
23.07.2014 10:06
a venit aici sa vada care-s sansele cu iohannis, nu pentru ofiterii aia. oricum il doare-n 14 de toti romanii. singurul lucru care-l intereseaza e sa ajunga presedinte. si ma tem ca acest lucru sa nu se intample din cauza ca va avea votul oltenilor si al moldovenilor. ca aia numai psd stiu.
@m 188.193.85.98
23.07.2014 10:11
care-i legatura dintre primarie si festivitatea aia militara? e ca legatura dintre sula si prefectura
@ nicolae 5.15.116.204
23.07.2014 10:13
Power Pointa ! Sa plagiezi pana si din Ziarul financiar ? E jalnic ! Ce este MTO ? Ce ? O sa le rezolvam pe toate !Asta ati ales, asta aveti !
Marius
23.07.2014 10:24
Ponto..lasa-neeeee..lasa-neeee...
miniME
23.07.2014 10:45
BRAVO SIBIANCO !
ABOLAF AIRAHAZ
23.07.2014 11:17
Ponra lasa-ne lasa-ne!Sa nu te voteze nimeni!Plagiatorule si ,mincinosule!
sibian
23.07.2014 11:57
Atat ii trebuie ...sa comenteze :))Data viitoare sa nu-l mai lasam sa vina aici fara viza .
pisi rau
23.07.2014 11:57
I-ai uitat tocmai "calitatile"lui de baza,cele care-l reprezinta:este,de departe cel mai obraznic si cel mai mincinos politician roman!Daca,Doamne fereste,acest individ ajunge presedinte,inseamna ca in Romania a invins ciuma rosie iar noi si copii nostri am pierdut definitiv orice legatura cu lumea civilizata!
@Un sibian(09:56)
23.07.2014 14:37
Eu votez cu Victor Ponta.
sibian
23.07.2014 16:34
PONTA PRESEDINTE!
Oltean venit sa cotropesc sasalai
23.07.2014 18:46
pt oltean.Sti bancul cu sanii.Sanii pupi in c..r pe toti sibieni.
sibian
23.07.2014 19:34
tot pt.oltean.cu PONTA al tau si cu tot neamul tau si al lui bineinteles:)))
sibian
23.07.2014 19:37
Vad ca deja sasalaii au emotii... PONTA REGE INTERGALACTIC!
Oltean venit sa cotropesc sasalai
23.07.2014 20:11
'Bitangii' care posteaza toate mizeriile sunt evident afiliati politic. Oamenii simpli care asteapta doar o viata mai buna sunt bine crescuti si traiesc cu frica lui D-zeu.
Idea este ca in toamna va trebui sa alegem intre incompetentul Ponta si hotul Iohannis. Daca va credeti urmasii lui Goga, Lazar sau Badea Cartan aveti respect pentru semenii vostrii.
Pentru toate comentariile...
23.07.2014 21:48
victor ponta te iubim,CA CA Tine nu gasim !
oltean
23.07.2014 22:47
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA