Tribuna
PNL
UPDATE: Traian Băsescu a plecat de la Jina
UPDATE: Traian Băsescu a plecat de la Jina

Preşedintele României, Traian Băsescu a ajuns la Jina. Preşedintele va participa la sărbătoarea "Sus pe muntele din Jina" alături de soţia sa, Maria Băsescu.
Traian Băsescu a ajuns la Jina în jurul orei 13.45 si a fost primit cu bucate tradiţionale.
La ora transmiterii acestei ştiri, Traian Băsescu face baie de mulţime.

UPDATE 1: Viceprimarul comunei Jina l-a invitat pe Traian Băsescu să se adreseze localnicilor de pe scena festivalului, însă preşedintele a refuzat, preferând să rămână în mijlocul oamenilor, unde acceptă să facă fotografii cu localnicii.

UPDATE 2: Preşedintele Traian Băsescu a primit, din partea unui localnic din Jina o pălărie tradiţională, lucrată manual.

UPDATE: 3
Traian Băsescu le-a spus oamenilor că a venit la Jina "chitit" să mănânce mămăligă cu brânză, ştiut fiind faptul că cei mai mulţi dintre cei care participă la sărbătoarea "Sus pe muntele din Jina" sunt proprietari de oi.
Traian Băsescu le-a mai spus oamenilor că e mândru de faptul că sibienii din Jina şi-au făcut bunăstare din truda lor şi că nu sunt genul de oameni "care să ceară de la Guvern".
De asemenea, preşedintele a mai spus că este o diferenţă foarte mare între ceea ce a văzut până la Jina, "case de chirpici" şi ceea ce a găsit în această comună, oameni "cu stare".

UPDATE 4: Traian Băsescu le-a cerut SPP-iştilor să îi facă drum pentru a ajunge să bea apă. "Vă rog de un sfert de oră. Duceţi-mă undeva să beau şi eu un pahar cu apă", le spus Traian Băsescu SPP-iştilor.

UPDATE 5: Întrebat de ce nu a venit în urmă cu doi ani, când a fost invitat la acest festival de la Jina, Traian Băsescu a spus că atunci nu a putut. De asemeena, întrebat de ce a venit acum, când nu i-a fost transmisă o invitaţie, preşedintele a spus că "aici vine cine vrea".

UPDATE 6: Un cioban din Jina i-a mulţumit preşedintelui că a ajuns la Jina. "De 45 de ani, aici nu a ajuns niciun preşedinte", i-a spus jinarul lui Traian Băsescu. Preşedintele i-a răspuns: "Nu am vrut să îmi termina mandatul fără să ajung la Jina".

UPDATE 7: Preşedintele Traian Băsescu a ajuns la terasa unde se afla primarul comunei, Ioan Beschiu. Acesta l-a invitat pe preşedinte şi pe soţia sa să se aşeze la masa pentru a primi apă rece şi, cel mai probabil, i se va aduce preşedintelui şi mâncarea pentru care a venit la Jina: mămăligă cu brânză.

UPDATE 8: Traian Băsescu a plecat de la Jina, fără a mai apuca să se înfrupte din mâncarea pentru care spusese că a venit în judeţul Sibiu.




comentarii
4 comentarii

la baiesi (tigani)care se inmultesc ca iepurii
case de chirpici
28.07.2013 14:41
Sunteți penibili! Ați ajuns să-i monitorizați numitului Traian Băsescu fiecare gest. La urma urmei este și el un om.
aciduzzu
28.07.2013 17:43
"basesacu"? avai ca mor de ras:))))) ca a tras 5 bashini de ce nu ati scris?
pisi rau
28.07.2013 18:28
o baie in rahat ii prindea mai bine,nici nu se cunoste ,fiind si el din acelasi continut
ben
29.07.2013 00:00
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica