Tribuna
PNL
Un microbuz pentru liceul din Avrig
Dan FRÂNCU
2306 vizualizari
Un microbuz pentru liceul din Avrig

În doar câteva zile, Liceul Teoretic „Gheorghe Lazãr” Avrig va primi în folosinþã, fãrã platã, un microbuz pentru transportul elevilor proprii cu domiciliul în satele învecinate.
Autovehiculul, marca Opel Movano Cibro (16 + 1 locuri), a fost primit de oraºul Avrig de la Ministerul Dezvoltãrii Regionale ºi Administraþiei Publice în cursul lunii august a acestui an ºi a fost introdus în domeniul privat al oraºului, fiind administrat de Consiliul Local.
Transmiterea dreptului de folosinþã a microbuzului cãtre Liceul Teoretic „Gheorghe Lazãr” Avrig a fost aprobatã de legislativul local avrigean printr-o hotãrâre, adoptatã cu prilejul ultimei ºedinþe ordinare. 
Finanþarea cheltuielilor de exploatare a mijlocului de transport va fi suportatã de instituþia de învãþãmânt avrigeanã.
Conform hotãrârii Consiliului Local Avrig, duratata dreptului de folosinþã fãrã platã de cãtre liceu a microbuzului ºcolar este de cinci ani, aceastã perioadã putând fi prelungitã cu acordul pãrþilor.
Actul legislativ local mai prevede cã instituþia de învãþãmânt are obligaþia raportãrii cãtre Ministerul Dezvoltãrii Regionale ºi Administraþiei Publice, pânã la data de 31 decembrie a fiecãrui an în care a utilizat microbuzul, o situaþie cu datele referitoare la numãrul de elevi transportaþi ºi a numãrului de kilometri rulaþi în anul respectiv.
Predarea – primirea autovehicului se va face pe bazã de proces verbal, încheiat între oraºul Avrig (Primãrie) ºi Liceul Teoretic „Gheorghe Lazãr” Avrig.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica