Tribuna
PNL
UPDATE: Turist german, mort, după ce a fost lovit de trăznet în Munţii Cindrel

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost lovit de trăznet la 1.900 de metri altitudine, în Munţii Cindrel, Vârful Rozdeşti.

UPDATE: Bărbatul era turist german

Bărbatul lovit de trăznet în Munţii Cindrel era turist german. Împreună cu el erau alte şapte persoane, dintre care trei copii cu vârste sub şase ani. Deşi echipajele de salvare au ajuns la bărbatul în vârstă de 42 de ani, nu s-a mai putut face nimic pentru turistul german. "Accidentul s-a petrecut în apropierea vârfului Rozdeşti, la 1.900 de metri altitudine. Când am ajuns acolo am găsit victima decedată, iar ceilalţi din grup erau în stare de şoc şi hipotermie uşoară. Erau cinci adulţi şi trei copii. Persoana decedată era tatăl copiilor. Toţi ceilalţi şapte au fost împrăştiaţi şi au căzut atunci când bărbatul a fost lovit de trăznet, însă nimeni altcineva nu a mai fost rănit", a spus Adrian David, şeful Serviciului Judeţean Salvamont Sibiu.
Acesta a precizat că cei 8 turişti din Germania au plecat în drumeţie luni de dimineaţă, când vremea era bună, însă au fost prinşi de furtună pe munte.




comentarii
1 comentarii

Intr-o vara am fost surprins de o furtuna cu fulgere, tunete si traznete in Muntii Fagaras, pe Muchia Taratza ( Konrad Spitz).Aveam un rucsac cu cadru metalic...
Jules Renard noteaza in celebrul sau JURNAL : " Furtuna. Ma tem de fulgerul inteligent".
kie
11.06.2013 14:16
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica