Tribuna
PNL
Tabăra organizată de maghiarii din Mediaș pentru 70 de tineri din județ
Vasile ANTIPA
1062 vizualizari
Tabăra organizată de maghiarii din Mediaș pentru 70 de tineri din județ

Un număr de 70 de tineri din județul Sibiu vor participa timp de o săptămână la o tabără. Este un proiect organizat de mai mulți ani de către Uniunea Tineretului Democrat Maghiar din Mediaș, fiind vorba despre o Tabărăde Înot la Vlăhița, în perioada 21-27 iulie 2019, în cadrul proiectului Europa Minorităților.

Tabăra este organizată la Campingul Napsugár din Vlăhița, la activități urmând să participe 70 de tineri din județul Sibiu. Scopul acestei tabere este acela de a le oferi tinerilor șansa să petreacă o săptămână din vacanța de vară într-un mod util și plăcut.

Anul acesta accentul se va pune pe teme legate de gastronomie, urmând să fie abordate inclusiv teme despre diferitele forme de minoritate. O serie de invitați vor ține discursuri, prelegeri, prezentări și demonstrații legate de temele taberei din acest an.

Pe lângă toate acestea au fost pregătite și diverse activități, cum ar fi înotul nocturn, activități de grup, foc de tabără, proiecție de filme, seară de karaoke, teatru de improvizație și câteva surprize. Tinerii participanți provin din diferite localități din județul Sibiu, cum ar fi Mediaș, Sibiu, Copșa Mică, Blăjel, Valea Viilor și Șelimbăr.

„Implementăm prezentul proiect prin metodele specifice educației non-formale, punând ca de fiecare dată accent pe voluntariat. Echipa noastră s-a pregătit pentru organizarea taberei încă de la începutul anului prin activități premergătoare, organizatorice, atragere de fonduri, proiecte depuse pentru finanțare nerambursabilă pentru a minimiza cheltuielile participanților cu tabăra. Asigurăm transportul, cazarea, masa, premiile, speakeri/treaneri și multe altele surprize pentru cei 70 de participanți pe parcursul unei săptămâni”, a spus Balázs Botond organizatorul taberei.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica