Tribuna
PNL
Sute de oameni la înmormântarea tinerei ucise la Mediaș - FOTO/VIDEO
Vasile ANTIPA
4336 vizualizari
Sute de oameni la înmormântarea tinerei ucise la Mediaș - FOTO/VIDEO

"Nesăbuința gestului, faptul că omul se crede mai mare decât Dumnezeu și poate hotărî asupra vieții sau morții cuiva nu are în nicun caz legătură nici cu dragostea, nici cu creștinismul. De aceea, cu durere îndemn pe toată lumea să se gândească foarte bine înainte de a face orice gest". Sunt cuvintele preotului Marius Băcilă din Richis, cel care miercuri a condus-o pe ultimul drum pe Simona, tânăra ucisă la Mediaș. Sute de oameni din Richis, satul natal al Simonei, au fost prezenți miercuri înmormântare. Rude, vecini, prieteni, foști colegi de școală sau serviciu au venit să își ia rămas bun de la persoana care avea o vorbă bună pentru orice om, toți încercând să fie alături de familia greu încercată a Simonei. Dar oricâte cuvinte de încurajare ar fi existat, rămân întrebările: de ce a trebuit să se sfârșească atât de rapid și brutal viața unei tinere sau cu ce a greșit ea? Sunt întrebări la care nimeni nu are răspuns, pentru că orice minte sănătoasă nu poate concepe și înțelege ceea ce s-a întâmplat duminică seara la Mediaș.

Toți localnicii care au vrut să o conducă pe ultimul drum au avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei. "Era o fată extraordinară. Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat. Ajuta pe toată lumea, era foarte săritoare. Un copil liniștit, civilizat. Încă nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat", a spus o localnică. "A fost un eveniment care nu numai aa avut darul de a consterna întreaga noastră comunitate, dar lasă în biserica noastră un loc gol care era ocupat cu dragoste întru credință de o tânără care a făcut cinste parohiei noastre și care va fi pentru timpurile de aici înainte un exemplu pentru care îi îndemn pe toți tinerii să îl urmeze", a spus preotul Marius Băcilă.

Vă reamintim faptul că duminică seara, acesta a intrat pur și simplu în casă peste vecina lui, în vârstă de 26 de ani și i-a înfipt acesteia cuțitul direct în inimă. A încercat apoi să se sinucidă, însă nu a reușit. Alertați de strigătele din bloc, câțiva vecini au spart ușa și au avut parte de un tablou de coșmar: tânăra zăcea într-o baltă de sânge, iar lângă ea se afla bărbatul, care s-a înjunghiat imediat după ce a comis crima.







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica