Tribuna
PNL
Seniorii din Agnita au petrecut de ziua lor
I. BÂRSAN
2104 vizualizari
Seniorii din Agnita au petrecut de ziua lor

In Agnita, din motive obiective, pensionarii şi-au sărbătorit ziua cu o săptămână mai târziu. Acest lucru nu a diminuat deloc bucuria celor 200 de membri ai asociaţiei Casa Seniorilor din Agnita să trăiască din plin evenimentul prin tradiţionala întâlnire organizată la restaurantul Grădina de Vară.
Sărbătoarea a început prin acordarea de Diplome de Excelenţă şi a  unui cadou membrilor asociaţiei care în acest an au împlinit vârsta de 70 de ani şi familiilor care şi-au sărbătorit nunta de aur.
La sărbătoarea agniţenilor au fost invitaţi şi au participat cu plăcere 10 reprezentanţi ai asociaţiei „Sfatul Bătrânilor” din Copşa Mică. Între cele două asociaţii s-au stabilit, de mai mulţi ani, frumoase relaţii de prietenie şi colaborare, realizându-se schimburi de experienţă şi acţiuni cu caracter social.
Domşa Iulian, preşedintele asociaţiei din Copşa Mică, l-a felicitat pe Dorul Efta, preşedintele agniţean, pentru activităţile asociaţiei, iar pentru buna colaborare dintre cele două asociaţii a acordat o Diplomă de Excelenţă şi a donat Casei Seniorilor,  monografia „Istoria industrială a oraşului Copşa Mică”. Cu această ocazie le-a vorbit celor prezenţi despre câteva din activităţile asociaţiei „Sfatul Bătrânilor”, activităţi realizate cu sprijinul primarului Mihalache Daniel Tudor.
Preotul Ioan Jurca, membru al asociaţiei Casa Seniorilor, a deschis masa festivă, rostind Tatăl Nostru şi binecuvântându-i pe cei prezenţi.
Muzica şi dansul au animat acest eveniment, stârnindu-i pe cei cu spirit tânăr să-şi demonstreze calităţile de dansatori.
Un minunat grup vocal al Casei de Cultură „Ilarion Cocişiu”, condus de prof. Doina Părău, a adăugat un plus de frumuseţe unei seri minunate petrecute de vârstnicii de la Casa Seniorilor din Agnita.
„Vinovaţi” de acest reuşit  eveniment au fost, Dorul Efta, Celica Cioca, Ana Barbu şi Stelică Naicu. Răsplata le-a fost mulţumirea participanţilor.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica