Tribuna
PNL
”Învierea - dincolo de poveste”, discutată de studenţii creştini, la ULBS
Liuba STARII
944 vizualizari
”Învierea - dincolo de poveste”, discutată de studenţii creştini, la ULBS
Organizaţia Studenţilor Creştini din Sibiu organizează miercuri, 17 aprilie, conferinţa ”Învierea - dincolo de poveste”. Evenimentul va avea loc de la ora 19, la Facultatea de Ştiinţe din cadrul Universităţii ”Lucian Blaga” din Sibiu.

"Cum să verifici că se apropie Paştele într-un pas simplu: treci prin orice supermarket de cartier şi observă mulţimea ofertelor la coloranţi de ouă şi iepuri de ciocolată. Probabil că de multe ori am auzit povestea: un anume Iisus - „Mântuitorul”, moare pe cruce pentru păcatele oamenilor. Şi totuşi, asta e tot? În zilele iepurilor de ciocolată, care mai este semnificaţia poveştii din spatele sărbătorii, şi de ce mi-ar păsa mie sau ţie de ea?
Săptămâna aceasta vom căuta ceva mai adânc, dincolo de povestea ştiută de toţi. Vom vedea cum Învierea a schimbat istoria umanităţii şi continuă s-o facă prin schimbarea vieţii, a inimii. Un invitat special va merge dincolo de poveste, spre semnificaţie.
Alex Ilie este directorul ARFO - Alianţa România Fără Orfani, tată adoptiv şi om pasionat de studenţi, meseria şi viaţa sa fiind influenţate de evenimentul de acum aproape două milenii", spun organizatorii.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica