Tribuna
PNL
Printuri pe lemn, piele, faianţă sau PVC, la Printcenter.ro
Printuri pe lemn, piele, faianţă sau PVC, la Printcenter.ro

Imprimarea fotografiilor, a mesajelor haioase pe căni şi tricouri, a bannerelor şi a roll-up-urilor convenţionale va de­veni în curând istorie. Nu din pricină că nu vor mai exista căni, tricouri sau imprimante, ci pentru că acum oricine vrea, îşi poate aplica fotografia, de­senele copiilor sau propriile mesaje şi idei, pe toate ma­terialele posibile. Începând cu PVC, Forex, Kappa, Plexic, Alu­cobond, Pentaprint, Poli­car­bonat, plăci HIPS, plăci poli­propilenă, plăci carton reci­clat şi continuând cu sticla, lemnul, ceramica, aluminiul, metalul, pielea şi cu... toate celelalte.
Posibilitatea ne este mai aproape decât ne-am fi ima­ginat, la Printcenter.ro, locul în care orice idee poate fi acum imprimată, cu ajutorul lui Mi­maki JFX 500-2013, consi­derată a fi cea mai bună impri­mantă a anului 2013. Echipa­mentul, cu adevărat revolu­ţionar pentru lumea printului, a fost lansat de producătorul japonez în anul 2012, Print­center.ro fiind prima firmă din Europa de Est unde com­pania japoneză a instalat ultimul tip al acestui utilaj.

Imprimări pe toate materialele

Şi pentru că lumea este în-tr-o continuă înnoire, Print­cen­ter.ro e în pas cu schimbarea, reinventând, prin intermediul lui Mimaki JFX 500-2013, standardele în imprimare. Printre beneficiile acestei imprimante se numără: cea mai mare rezoluţie din in­dustrie (1200x1200 DPI 4 picolitri), o viteză de 60 mp/oră, fiind de 2,5 ori mai rapidă decât printerele JFX con­venţionale de la Mimaki, fiind, totodată, singurul echipament LEDUV, tipar CMYK+White, având aplicaţii variate. Acestea sunt doar o parte dintre motivele care fac ca JFX 500-2013 să spargă toate limitele tiparului. Indiferent că vorbim despre amenajări interioare, mobilier personalizat, ele­men­­te de decor, tablouri, foto­grafii personale, imprimarea putându-se extinde, fără probleme, şi asupra faianţei şi a gresiei din baie sau asupra camerei copilului.
Creat special pentru a revo­luţiona design-ul, echipa­mentul răspunde tuturor nor­melor în ceea ce priveşte mediul, Printcenter.ro şi JFX 500-2013 fiind răspunsul pen­tru rezolvarea acestor "pro­bleme", pentru că deţin toate normele impuse în in­dustria grafică şi de imprimare în format mare. Mai mult decât atât, calitatea şi acurateţea printurilor sunt de la sine înţelese, pentru că un astfel de echipament este capabil să redea orice linie în cele mai mici detalii şi orice pată la adevărata ei intensitate. Este un fapt verificat şi certificat, întrucât echipamentul Mimaki JFX500-2013 a primit în ca­drul FESPA premiul EDP pen­tru “Cea mai bună im­primantă  flatbed cu tehno­logia UV”. „Acest echipament nu a fost o achiziţie preme­ditată. L-am descoperit pe piaţă şi am fost pur şi simplu încântat de ceea ce poate face. Potenţialul imprimantei nu a fost greu de ghicit şi suntem mândri că-l putem demonstra. Viteza cu care imprimă, calitatea tipa­rului, mai ales a celui în format mare, dat de rezoluţia impre­sionantă, multitudinea mate­rialelor pe care poate imprima direct sunt atuuri ce revolu­ţionează piaţa tiparului. Este cu siguranţă soluţia care te face vizibil între retailerii din supermarketuri”, spune Ionuţ Alexandru Anca, manager Printcenter.ro.

De şapte ani pe piaţa sibiană

Printcenter.ro este un servi­ciu de print on-line, al cărui nume se leagă de cel al Sibiu­lui de aproape şapte ani. Aflat pe piaţă încă din 2006, s-a impus prin calitate, cu echi­pamente de ultimă generaţie, promptitudine, cu livrare în orice colţ din ţară în doar 24 de ore, şi flexibilitate, atât în gamă, cât şi în cantitatea produselor. Fiind una dintre cele mai apreciate firme de print din ţară, nu este o întâm­plare faptul că încă din anul cultural 2007 marile eveni­men­te ale Sibiului au fost oglindite (în serii mici şi mari) prin intermediul Printcenter.ro. Începând cu orice obiect per­sonalizat sau promoţional din cadrul  „Sibiu - Capitală Cultu­rală Europeană” şi continuând cu Red Bull Ro­maniacs, Festivalul Interna­ţional de Tea­tru, Artmania, Raliul Sibiului, târgurile de Paşti şi de Crăciun şi multe astfel de evenimente emble­matice pentru oraş.
Noutatea şi calitatea sunt însă doar două dintre prin­ci­piile care stau la baza ser­vicii­lor oferite de Printcenter.ro, cel de-al treilea ingredient al afa­cerii fiind respectul faţă de clienţi. De aceea, ultima achi­ziţie a Printcenter.ro, Mimaki JFX 500-2013, echipamentul unic în România, şi cel mai performant al gamei sale, răs­punde unora dintre cele mai importante cereri ale clienţilor: viteză, flexibilitate, calitate şi sustenabilitate.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica