Tribuna
PNL
Președintele Iohannis a felicitat-o în scris pe Andreea Munteanu pentru "aurul" de la Europene
Președintele Iohannis a felicitat-o în scris pe Andreea Munteanu pentru
Preşedintele Klaus Iohannis i-a trimis, luni, o scrisoare gimnastei Andreea Munteanu, în care i-a transmis felicitări pentru medalia de aur obţinută la Campionatele Europene de la Montpellier, arătând că victoria sa confirmă faptul că munca, ambiția și determinarea reprezintă secretele reuşitei.

"Stimată domnișoară Andreea Munteanu, doresc să vă transmit felicitările mele pentru medalia obținută la Campionatele Europene Individuale de gimnastică artistică de la Montpellier. Victoria dumneavoastră confirmă faptul că munca, ambiția și determinarea reprezintă secretele reușitei. Sacrificiul personal este astfel răsplătit, iar dumneavoastră primiți respectul cuvenit din partea comunității. Felicitări pentru tot ce ați realizat, mult succes în continuare și rezultate strălucite în viitoarele competiții sportive", se arată în scrisoarea transmisă de şeful statului gimnastei Andreea Munteanu, potrivit Admnistraţiei Prezidenţiale.
Gimnasta Andreea Munteanu a câştigat, duminică, medalia de aur în finală la bârnă, la Campionatele Europene individuale de la Montpellier. Românca a fost notată cu 14,366. Pe podium au mai urcat Rebecca Downie (Marea Britanie, 14,300, medalie de argint) şi Claire Martin (Franţa, 14,200, medalie de bronz).
La Campionatele Europene individuale de la Montpellier au participat 167 de sportivi din 38 țări în concursul masculin şi 100 de gimnaste din 33 de țări în competiţia feminină.
La Campionatele Europene individuale, delegaţia României a obţinut următoarele rezultate:  Andreea Munteanu, medalie de aur la bârnă; Marius Berbecar, medalie de argint la paralele; Andrei Muntean - locul 5 la paralele; Andreea Munteanu - locul 8 la sol, Laura Jurcă - locul 7 la individual-compus şi Diana Bulimar - locul 10 la individual-compus.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica