Tribuna
PNL
Plângerea ACL împotriva Poştei, admisă de BEJ Sibiu

Plângerea ACL Sibiu cu privire la distribuţia de materiale denigratoare ale PSD, prin Poşta Română, a fost admisă de Biroul Electoral Judeţean Sibiu, se arată într-un comunicat al co-preşedintelui ACL Sibiu, Raluca Turcan.
Astfel, Biroul Electoral Judeţean Sibiu a dispus încetarea difuzării materialelor de campanie ilegale ale PSD şi a sesizat instituţiile statului să ducă la îndeplinirea acestei decizii.
Co-preşedinţii ACL Sibiu, Raluca Turcan şi Mircea Cazan, au depus, săptămâna trecută, o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu împotriva Oficiului Judeţean de Poştă Sibiu şi a directorului instituţiei. Plângerea depusă de cei doi politicieni viza comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu şi divulgarea informaţilor secrete de serviciu sau nepublice. Potrivit comunicatului ACL, semnat de Turcan şi Cazan, în perioada 20 - 23 octombrie 2014 prin intermediul Poştei Române s-a distribuit un pliant în care sunt prezentate o serie de informaţii false şi denigratoare la adresa programului electoral al candidatului ACL la alegerile prezidenţiale. "Acest pliant a fost distribuit de către poştaşi, exclusiv pensionarilor, în baza unui ordin de serviciu emis chiar de către directorul Oficiului Judeţean de Poştă Sibiu. Oficiul de poştă s-a substituit în mod concret PSD, desfăşurând activităţi de campanie electorală utilizând banii publici pentru distribuirea de materiale electorale", se arată în comunicat.




comentarii
3 comentarii

Si eu am primit un cacat dintr-asta in posta din partea unuia Cindrea. N-am cerut asa ceva. Il consider SPAM. Nu sunt pensionar ... s-a introdus in toate cutiile postale.
Pop Dan
28.10.2014 18:39
slugile lui Poantex au ajuns la cel mai jos nivel posibil...rame de 2 lei....pai presedintele n-are nici o treaba cu pensiile.....va este frica ca va ridica DNA-si sunteti disperati sa castigati....iar lui Cindrea e frica ca pierde functia dupa ce a angajat-o pe nevasta-sa
anti ciuma rosie
28.10.2014 20:39
pai ne facem intrebarea cine poate fi de la posta ? oare cine e meneger? ce formaiune politica repezinta?
???
28.10.2014 20:46
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica