Tribuna
PNL
Operatorul de drumuri se plânge că nu are ce asfalta în Mediaș
Vasile ANTIPA
2011 vizualizari
Operatorul de drumuri se plânge că nu are ce asfalta în Mediaș

Operatorul de drumuri din Mediaș se plânge că nu are front de lucru pentru îndeplinirea planului de asfaltări. Deși multe dintre străzile din Mediaș sunt într-o stare jalnică, reprezentanții Gospodăriei Comunale spun că nu au ce asfalta. De vină are fi unele investiții nefinalizate sau nerecepționate care se desfășoară în municipiu. Într-o informare înaintată Consiliului Local Mediaș, conducerea Gospodăriei Comunale spune că multitudinea de lucrări la rețelele tehnico-edilitare, lucrări neterminate sau nerecepționate, împiedică repararea și întreținerea străzilor, iar acest lucru a dat peste cap planul de asfaltări.






comentarii
2 comentarii

Operatorul de drumuri din Media?, adica Gospodaria Comunala, este o piatra de moara pentru municipiul nostru. Sper ca viitorul primar sa lichideze aceasta societate care este tinuta momentan in brate de primarul Neamtu Teodor. E firesc fiinca stiu eu exact ca are si el partea lui.
Silviu Gheorghe Sintea - Apele Romane, Medias, acumularea permanenta Ighis.
Silviu Gheorghe Sintea
16.10.2015 16:12
Pe siteul vostru apar comentarii semnate Silviu Sintea sau Silviu Gheorghe Sintea, care nu imi apartin. V-am cerut sa blocati IP-ul spammer-ului si folosirea numelui meu, dar vad ca pentru un pic de "audienta" va compromiteti si lasati mizeriile pe site.
Ma irita folosirea numelui meu de catre agramati, cu comentarii cretinoide.
Nu scriu decat pe site-ul meu (Transira) si pe facebook, folosind contul meu! Asta, deoarece imi asum cele scrise, in urma documentarii!
Sintea
27.10.2015 09:16
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica