Tribuna
PNL
Pârtiile de săniuş s-au mutat în parcul Sub Arini
Ana Maria MĂTUŞOIU
4161 vizualizari
Pârtiile de săniuş s-au mutat în parcul Sub Arini
Iarna şi-a pus amprenta asupra Sibiului, iar cei mici au profitat de acest lucru. Dacă până spre finele anului trecut zăpada lipsea cu desăvârşire, ninsorile au pus stăpânire pe judeţ în ultimele zile, acoperindu-l cu o plapumă consistentă de nea. Peste o sută de copii şi oameni au profitat de zăpada care a căzut ieri şi au transformat porţiuni din Parcul Sub Arini în pârtii de săniuş. Cu sănii, saci de plastic sau pur şi simplu pungi de nailon, cei mici s-au dat pe pârtiile improvizate ore în şir.

"Pârtieeee!" s-a auzit ieri, ceasuri întregi, în Parcul Sub Arini. Gerul s-a mai înmuiat şi vremea a devenit perfectă pentru săniuş, mai ales că de dimineaţă până în jurul orei 14 a nins ca în poveşti. După amiază, cei mici au transformat pantele din parc în pârtii şi i-au convins pe părinţi fie să îi lase să se dea singuri cu săniile, fie să îi însoţească. Cei mari s-au pus şi ei în pielea celor mici şi s-au dat cu săniile, spre amuzamentul copiilor, care i-au privit de sus. 



Atât de tare i-a bucurat zăpada pe cei mici încât au ridicat şi oameni de zăpadă. Cot la cot cu cei mari, micuţii le-au pus crengi în loc de mâini, iar ochii şi nasul le-au improvizat tot din bucăţi de lemn. "Ne vedem la vară", i-a spus râzând un tânăr omului de zăpadă pe care l-a construit lângă foişorul din parc.







comentarii
2 comentarii

paraul , paraul !
!
05.01.2015 10:04
de ce so mutat pirtiile de sanius??? n-au fost totdeauna aici?? Nu-mi aduc amite sa fi fost altundeva un loc mai bun de sanius.
sarpe
06.01.2015 18:53
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica