Tribuna
PNL
Mesaje cu ocazia zilei de 8 Martie

În fiecare an ziua de 8 Martie aduce în prim-plan  doamnele din familie sau din mediul profesional în care ne desfăşurăm activitatea. Imaginea femeii a fost întotdeauna una puternică, foarte bine definită. De la statutul de simbol al frumuseţii, al maternităţii şi al sensibilităţii şi până la statutul pe drept obţinut în mediul profesional, de la obiectul operelor de artă din trecut în care au impresionat prin expresivitate şi frumuseţe şi până la adevăraţi lideri în domeniile în care activează, doamnele sunt întotdeauna o prezenţă bine conturată.
Toate aceste calităţi le remarcăm zilnic în doamnele din jurul nostru, însă de 8 Martie facem din aceasta o sărbătoare. Cu această ocazie transmit tuturor doamnelor din Sibiu un sincer “La mulţi ani!” şi sper ca această zi să o petreacă alături de cei dragi lor. 
Klaus IOHANNIS,
primarul municipiului Sibiu

l
Sărbătorim, în 8 Martie, toate femeile din viaţa noastră. Un sentiment unic, de nemărginită dragoste, îl purtăm celor care ne-au dat viaţă, ne-au ocrotit şi ne-au iubit necondiţionat. Recunoştinţă şi respect le datorăm doamnelor profesor care ne-au îndrumat paşii pe calea cunoaşterii. Un gând frumos, de preţuire, admiraţie şi recunoştinţă, se îndreaptă, în această zi, către toate doamnele din jurul nostru, colege sau prietene.
Cu ocazia Zilei de 8 Martie, doresc să le urez tuturor femeilor din judeţul Sibiu multă sănătate, fericire, linişte şi împlinire alături de familie şi de toţi cei dragi.
La mulţi ani!
Ovidiu-Ioan SITTERLI,
prefectul judeţului Sibiu

l

Când spunem 8 Martie ne gândim la mame, la surori, la soţii, la fiice, la prietene, la colege. Ne gândim la doamnele şi domnişoarele care, nouă bărbaţilor, ne bucură şi împlinesc vieţile, ne sunt sau le suntem alături.
Omagiul adus Femeii datează, aşa cum îl ştim şi noi astăzi, din 1977 când Adunarea Generală a ONU a proclamat prin-tr-o rezoluţie Ziua Naţiunilor Unite pentru Drepturile Femeilor şi Pace Internaţională. Pe lângă implicaţiile sociale ale unei astfel de decizii care a consfinţit egalitatea între sexe, rămâne bucuria de a sărbători, de a fi alături, la început de primăvară.
De aceea, permiteţi-mi să vă adresez şi eu cu tot respectul cuvenit şi din toată inima cele mai calde urări pentru această zi minunată, să aveţi parte doar de bucurii, împliniri şi sănătate.
La mulţi ani, stimate doamne şi domnişoare!

Ioan CINDREA,
preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu

l

În semn de înaltă preţuire pentru toate lucrurile frumoase pe care le reprezintă femeia în viaţa noastră, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor o primăvară senină, presărată de flori!
Vă adresăm gândurile noastre frumoase şi vă dorim să păstraţi şi să împărtăşiţi celor din jur vitalitatea, puterea şi frumuseţea dumneavoastră!

Cu deosebită consideraţie,
inspector `ef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu, locotenent-colonel Laurenţiu-Cosmin BALCU




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica