Tribuna
PNL
Mâini de aur
Fred NUSS
2304 vizualizari
Mâini de aur

Expresie folosită frecvent în mass-media atunci când se relatează despre participanţii la Olimpiada Naţională "Meşteşuguri artistice tradiţionale", faza judeţeană. Participă copii din 12 localităţi ale judeţului Sibiu. An de an, la început de primăvară, zeci de copiii talentaţi de pe raza judeţului nostru îşi dau întâlnire în cadrul acestei competiţii. Privindu-i, te minunezi, pur şi simplu, de aptitudinile dobândite în aceşti ani ai adolescenţei, pe care îi parcurg aceşti copii frumoşi, inteligenţi şi - evident - plini de talent. Descoperiţi-le, aşadar, chipurile concentrate asupra creaţiilor lor minuţioase, obţinute prin multă râvnă şi dezinvoltură.
De unde, Doamne, atâta bogăţie de talent? Fie că e vorba de icoane, ţesături, ceramică sau lemnărie, toate sunt izvorâte din imaginaţia micilor creatori la vârste atât de fragede, îndrumaţi de instructori competenţi.
Fotografiile culese în decursul desfăşurării concursurilor sunt - sperăm - edificatoare şi sugestive, fără a mai fi nevoie de comentarii suplimentare. Se spune că cine exersează de timpuriu, departe va ajunge. O zicală cât se poate de adevărată! Dar cu condiţia să abandoneze... lenea, să îmbrăţişeze hobby-ul creaţiei şi să-şi "ascută" mintea în permanenţă!





comentarii
1 comentarii

foarte frumos ,felicitari
VM
14.04.2013 09:35
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica