Tribuna
PNL
Joi sună alarmele, la Tălmaciu
Dan FRÂNCU
1699 vizualizari
Joi, 15 octombrie, începând cu ora 9,45, la Tălmaciu se va des­fă­şura un exerciţiu de alarmare şi evacuare pentru situaţii de urgenţă.

Exerciţiul de la Tălmaciu va ur­mări modul de acţionare a Comi­tetului Local pentru Situaţii de Ur­genţă şi a Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă în ceea ce priveşte întiinţarea, avertizarea şi alarmarea populaţiei pentru des­făşurarea ac­ţiunilor de înlă­turare a efectelor unei inundaţii.
Din cauza căderilor abun­den­te de precipitaţii în zona bazinului râu­lui Sadu, se vor produce inun­daţii (ieşirea din matcă a cursului de apă), ce vor afecta cinci gospodării situate pe stră­zile Râului şi Arinilor (Târgul Mixt). Echipele SVSU vor acţiona pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor, vor construi un dig de apărare şi vor interveni pentru eva­cuarea persoanelor şi ani­malelor, a apei din gospodării, până la dispariţia pericolului.
Începutul şi sfârşitul exerciţiu­lui vor fi marcate prin pornirea si­renei de avertizare a Primăriei Tălmaciu.
Exerciţiul este organizat de SVSU Tălmaciu, face parte din Planul de pregătire anual şi se va desfăşura sub suprave­ghe­rea Inspectoratului pentru Situa­ţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croi­toru” al judeţului Sibiu.
Informaţiile ne-au fost oferite de Petre Drăghescu, coordo­nator SVSU Tălmaciu.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica