Tribuna
PNL
Campania: "Tribuna şi Hotelul Golden Tulip Ana Tower Sibiu susţin familia!"
Iubirea te duce în al 9-lea cer. Sau în al 11-lea...
Iubirea te duce în al 9-lea cer. Sau în al 11-lea...

"Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi..." sunt cuvintele care încheie orice poveste reuşită. Ce nu ne spun, însă, poveştile cu prinţese şi feţi-frumoşi este cum a decurs căsătoria dintre Cenuşăreasa şi prinţul ei sau câţi copii a numărat pe degete Albă ca Zăpada.
Poveştile de dragoste din realitate sunt precum cele din basme, două inimi jurân-       du-şi credinţă veşnică în faţa oamenilor şi a lui Dumnezeu, pentru ca, mai apoi, unii dintre ei să uite toate promisiunile şi să pornească pe căi separate.
Să ţii o căsătorie în picioare şi odată cu ea, o familie, nu este un lucru foarte uşor, dovadă în acest sens fiind tocmai cuplurile care, în număr din ce în ce mai mare, renunţă la celălalt, lăsând în urmă căsătoria şi familia. Acesta a fost şi motivul pentru care, de mai bine de o jumătate de an, desfăşurăm, împreună cu partenerii noştri campania: "Tribuna şi Sibiul susţin familia". Pentru a-i răsplăti pe toţi cei care, în ciuda timpului şi a greutăţilor vieţii, au ştiut să rămână împreună.

"Tribuna şi Hotelul Golden Tulip Ana Tower Sibiu susţin familia!"

Direct cu capul în nori promite să te trimită iubirea, tot printre nori urmând să ajungă câştigătorii noştri din această lună. O sesiune de jacuzzi în doi şi o cină ro­mantică, savuroasă, con­struită după toate regulile unui restaurant de patru stele sunt provocările pe care le lansăm în această lună cititorilor noştri. Partenerul nostru în această aventură deasupra norilor este Hotelul Golden Tulip Ana Tower Sibiu, care le propune îndră­gostiţilor noştri norocoşi, pe lângă sesiunea de jacuzzi, să se bucure de tot răsfăţul şi panorama oferite de Restaurantul 585 Fusion, aflat la etajul al 11-lea al hotelului sibian.
Aşa cum am spus şi cu alte ocazii, 585 reprezintă tocmai altitudinea la care se află toţi cei ce păşesc în restaurantul cu pereţi şi tavan din sticlă, 585 Fusion fiind singurul restaurant panoramic din Sibiu şi locul în care, dacă ai intrat o dată, cu siguranţă vei reveni, promiţând o pano­ramă spectaculoasă, ce îţi taie răsuflarea. Cu o ca­pacitate de până la 170 de persoane, Restaurantul 585 Fusion oferă o combinaţie perfectă între rafinamentul culinar, atmosfera plăcută şi serviciile impecabile oferite într-un cadru elegant şi unic, dispunând, totodată, de un salon pentru mese private (de până la 30 de persoane), într-o ambianţă intimă. Tot printre promisiunile restaurantului se numără şi micul dejun bogat, o combinaţie unică a meniurilor de prânz şi cină, înnobilate de o selecţie unică de vinuri. Tocmai din aceste motive Restaurantul pano­ramic 585 Fusion este locul ideal pentru cei ce doresc o bucătărie rafinată, o privelişte cu totul specială asupra Sibiului şi o atmosferă de poveste. Un restaurant care este excelent pentru nunţi, botezuri sau petreceri private şi, cu siguranţă, perfect pentru o cină romantică, aşa cum este cea din povestea noastră.


Pentru a participa la campania noastră şi pentru a-ţi oferi şansa de a câştiga o sesiune de jacuzzi şi o cină romantică alături de jumătatea ta, în Restaurantul 585 Fusion al Hotelului Golden Tulip Ana Tower Sibiu, caută taloanele campaniei, completează-le, decupează-le şi când ai adunat cinci la număr trimite-le pe adresa redacţiei ziarului Tribuna (str. Georghe Coşbuc, nr. 38), până vineri, 28 martie. Tragerea la sorţi a cuplului câştigător va avea loc luni,31 martie. Singura regulă a concursului este ca cei doi soţi să numere mai mult de cinci ani de căsătorie.







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica