Tribuna
PNL
Ioan Cindrea îi răspunde lui Mircea Cazan
Ioan Cindrea îi răspunde lui Mircea Cazan


"În urma repetatelor atacuri la care este supus Partidul Social Democrat și eu personal în calitate de președinte al Organizației Județene PSD Sibiu, mă văd nevoit să-i reamintesc fostului partener de USL Mircea Cazan, autorul acestor atacuri, că s-a încheiat campania electorală, cea mai grea și plină de reacții emoționale, iar dorința de a se afișa cu orice preț în spațiul public îi va aduce doar deservicii și sancționare din partea sibienilor. Și nu mă refer aici la acei sibieni plătiți pentru reacții și comentarii, ci la acei sibieni onești care știu să aprecieze valorile democratice și multitudinea de idei", a transmis Ioan Cindrea, preşedintele PSD Sibiu, printr-un comunicat de presă.
Liderul PSD Sibiu a ţinut să precizeze, prin intermediul documentului menţionat, că organizaţia pe care o conduce "nu a fabricat și nici distribuit materiale de campanie în care să folosească numele unor personalități ale Sibiului! Mai mult, Biroul Electoral Județean, a respins ca nefondată cererea ACL de constatare că autorul pliantelor este Alianța Electorală PSD-UNPR-PC. În aceste condiții consider că domnul Cazan este cel care folosește și dezonorează numele reclamate în multele comunicate pe care le-a dat în ultimele zile pe această temă. De altfel, din analizele noastre, reiese că nimeni nu a primit vreun exemplar din așa-zisul material electoral, ceea ce ne duce la concluzia că există un singur exemplar pe care doar domnul Cazan îi flutură în conferințele de presă. Aș vrea să îl citez pe domnul Cazan care, în urmă cu un an, o interpela de la tribuna Parlamentului pe doamna deputat Turcan, actuala colegă de partid: ”Este trist că singura dumneavoastră preocupare în acest moment este să faceţi diversiuni mediatice”. Și voi continua cu o parafrazare din aceeași interpelare: Noi, cei din noul USL, avem alte preocupări, stimate domnule deputat, care țin de programul de guvernare, de dezvoltarea județului Sibiu prin grija Consiliului Județean, şi nu ne permitem să irosim timpul ca dumneavoastră, pe astfel de minciuni. Îi solicit astfel domnului Mircea Cazan să înceteze cu aceste acuzații false și nefondate care îl dezonorează și îl invit să își canalizeze energia spre activitatea din Parlamentul României unde a fost ales ca reprezentant al județului Sibiu, în 2012, în urma colaborării din Uniunea Social Democrată de la acea vreme", a mai spus Ioan Cindrea.




comentarii
6 comentarii

Dl Cindrea mai bine va dati demisia impreuna cu totii acolitii dumneavoastra,ati distrus acest partid sp pe dl Ponta.cele aproximativ 20 procente obtinute la Sibiu de dl Ponta nu vi se datoreaza dumneavoastra.Toata conducerea PSD trebuie sa plece si sa lase partidul tinerilor nu neseriosiilor care va perie pe dumneavoastra si primesc functii,exemple sunt Sitterli,Radu ,Banciu,SUDITU,FRATICIU (nu a fost vazut in colegiu,un caracter 0).dl Cindrea de 25 de ani cu aceasta echipa ati pierdut e timpul sa va retrageti.Daca nu,in 2016,2020 ,2024 ....tot infrant va fi acest partid si dumneavoastra
membru psd
19.11.2014 17:41
A iesit Cindrea de sub masa sub care s-a ascuns duminica atunci cand demonstrantii ii strigau "DEMISIA"? Si a aprins si lumina?
ha,ha,ha
19.11.2014 18:07
--Sibieni platiti pentru reactii si commentarii??--
. Domnule cindrea -te rog sa-mi arati citi bani au primit cei din diaspora pentru-- reactii si commentarii-- negativa la partidul vostru minjit de singele varsat al eroilor neamului si al credinciosilor in ISUS CHRISTOS E bine sa rasfoiesti adevarata istorie a nemului Romanesc apoi sa treci la gargara. I am so sorry for you man.
diaspora
19.11.2014 18:38
Mai exista organizatie?Ai vandut toata organizatia la PNL pentru postul tau de la CJ.Esti un comunist borat tu si toata echipa ta.DEMISIA,orice om de onoare care pierde cu 80-20 pleaca si nu mai iese niciodata.Nu mai astepta PLEACA si lasa partidul tinerilor.Apropo aceia care au facut conferinta de presa si au avut curaj sa te infrunte la realegerea ta unde sunt?Obtineau precis mai multe procente decat tine,Besoiu,Orlatean,Sitterli,Radu,Suditu,Fraticiu ,etc.Apropo pe Valea Hartibaciului cat ai luat.
PSD CISNADIE
19.11.2014 21:39
Cuie ma' Mindrea.
Taci si inghite
Mos Teaca
20.11.2014 10:24
Deci PSD a luat 5 minioane de voturi. Din care :
- 1 milion tigani
- 250 de mii analfabeti, voteaza trandafiru' de cand se stiu ei
- vreo 2-3 milioane pensionari bezmetici
- bugetari cu morcovu'n fund ca vine sasu si ii pune la treaba
- restul prosti
Cuie Monta
PSD
20.11.2014 10:34
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica