Tribuna
PNL
Îmbrăţişări gratuite de la studenţii ULBS, în decembrie
Liuba STARII
1016 vizualizari
Îmbrăţişări gratuite de la studenţii ULBS, în decembrie
Studenţii Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane, timp de câteva ore, vor oferi îmbrăţişări gratuite sibienilor şi oaspeţilor oraşului. Acţiunea se va desfăşura joi, 13 decembrie, de la ora 14.30. Întâlnirea va avea loc în faţa Farmaciei 24, str. Nicolae Bălcescu, nr. 53.

 

”Luna implicării şi a generozităţii continuă cu “Îmbrăţişări gratuite” pentru sibieni, un eveniment care şi-a propus să îi sensibilizeze şi să îi aducă pe oameni mai aproape unul de altul. Înarmaţi cu multă energie, voie bună şi zâmbete, participanţii vor oferi îmbrăţişări  sibienilor de toate vârstele. Curaj, emoţie, bună dispoziţie, dăruire, farmec, siguranţă, încredere, forţă, magie! Fie că dăruieşti sau primeşti, o îmbrăţişare te va face să zâmbeşti. Alătură-te evenimentului Free Hugs şi fii bucurie, împarte bucurie!", spun organizatorii.

"Îmbrăţişări gratuite” este un proiect cu tradiţie pentru FSSU. Iniţiativa a pornit de la specializările Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Studii de Securitate şi a fost primită cu entuziasm de comunitatea FSSU. Treptat s-au alăturat colegi şi studenţi de la alte specializări, iar în 2016 acţiunea a fost organizată la nivel de facultate.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica