Tribuna
PNL
IŞJ dă startul celei de-a doua ediţii a Crosului toamnei
Ana Maria MĂTUŞOIU
1606 vizualizari
IŞJ dă startul celei de-a doua ediţii a Crosului toamnei
Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu organizează pentru al doilea an consecutiv Crosul toamnei, competiţie sportivă adresată elevilor din unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţ. Crosul toamnei urmează să se desfăşoare sâmbătă, 17 octombrie, începând cu ora 10, în Parcul Sub Arini.

Competiţia este cuprinsă în calendarul acţiunilor cultural-sportive al Consiliului Judeţean Sibiu şi se adresează elevilor din ciclul gimnazial şi liceal. Participarea la cros se face pe bază de tabel care să cuprindă numele, prenumele, seria de buletin, CNP, adresa şi semnătura elevului. De asemenea, fiecare participant trebuie să se prezinte cu adeverinţa medicală, în caz contrar nu poate concura. "Obiectivul acestei competiţii îl reprezintă angrenarea unui număr cât mai mare de elevi în practicarea unui sport de performanţă sau de masă", a spus Mircea Galaţă, inspectorul de educaţie fizică şi sport din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu.
La finele celei de-a doua ediţii a Crosului toamnei, toţi elevii vor primi câte o diplomă, medalie şi tricou. Câştigătorii locurilor I, II şi III vor fi premiaţi cu cupe.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica