Tribuna
PNL
Ganţ în Parlament: „Opriţi–l pe domnul Niţă! "
Sorana MAIER
2906 vizualizari
Ganţ în Parlament: „Opriţi–l pe domnul Niţă!

Ovidiu Ganţ, deputatul Forumului Democrat al Germanilor din România, a susţinut astăzi în Parlament o declaraţie pşolitică prin care îi cere premierului Victor Ponta să oprească demersul lui Constantin Niţă, ministru delegat pentru Energie, de a muta sediile Romgaz şi Transgaz de la Mediaş la Bucureşti.
"Declaraţia mea politică de astăzi se intitulează „Opriţi-l pe domnul Niţă!” şi se doreşte a fi un apel la adresa domnului Prim-ministru Victor Ponta de a-l stopa pe ministrul delegat pentru Energie, domnul Constantin Niţă, de a transfera sediile Romgaz şi Transgaz de la Mediaş la Bucureşti.
Domnule Prim-ministru, demersul domnului Niţă nu are niciun fundament economic, presupune cheltuieli inutile, pune în pericol situaţia locurilor de muncă din Mediaş, dezvoltarea întregii regiuni şi nu poate fi făcut după bunul plac al unui ministru.
Am ascultat la Academia Română discursul dumneavoastră referitor la regionalizare şi decentralizare. Sper din tot sufletul să realizaţi tot ce aţi amintit în acest discurs cu caracter programatic.
Dacă acestea sunt intenţiile dumneavoastră voi fi unul dintre susţinătorii dumneavoastră fervenţi în realizarea obiectivelor descentralizării şi regionalizării. În acest context însă, intenţia domnului Niţă contravine flagrant direcţiei politice a Guvernului dumneavoastră, însemnând o nouă concentrare la Bucureşti a unei activităţi în desfăşurare la Mediaş cu foarte bune rezultate.
Poate ar fi util să-i explicaţi şi domnului ministru Niţă, ca membru al cabinetului dumneavoastră, ce înseamnă descentralizare, că nu doriţi centralizarea suplimentară şi să dispuneţi stoparea demersului iniţiat de către domnul Niţă referitor la Romgaz şi Transgaz", a spus Ovidiu Ganţ.
Constantin Niţă a declarat săptămâna trecută că va muta la Bucureşti conduceriile societăţilor Transgaz şi Romgaz.




comentarii
15 comentarii

Buna dimineata care este reactia domnului Cindrea !
Bravo USL !!!!!!!!!!
Cindrea
09.04.2013 15:08
Buna dimineata care este reactia domnului Cindrea !
Bravo USL !!!!!!!!!!
Cindrea
09.04.2013 15:08
Daca Mahomed (nita c-tin)nu poate merge la Munte va duce Muntele la Bucale.
Sacalul
09.04.2013 15:58
Mihai
09.04.2013 16:31
Eu si familia mea sustinem demersul domnului Ganz
herman
09.04.2013 16:52
tovarasul cindrea doarme...trezeste-te mamaliga ce esti...
un sibian
09.04.2013 16:55
Este ora 17:30 şi gata, lumea s-a mai descărcat. Pe m
Marcela
09.04.2013 17:32
I-au trebuit domnului Gant alte doua mandate ca sa prinda curaj si sa vorbeasca in Parlament. Opt ani de frecat menta in camera Deputatilor au fost de fapt pentru antrenament oratoric. Bravo, mai bine mai tarziu, decat niciodata!
obiectiv
09.04.2013 18:48
Pe Cindrea il doare in cot de Sibiu.
sibian
09.04.2013 21:11
cindrea pupincuristul sta si mediteaza...oare sa...sau...mai bine nu..si tot asa
un sibian
09.04.2013 22:38
Nu le este rusine gazistilor sa ceara locuitorilor din Medias sa iasa la miting ptr. ai sustine? Nesimtitiiiii.Sa le sustinem lor salariile, primele, banii de gaz, banii de concedii, de muraturi etc.? cand unii dintre noi nu pot din salariile de mizerie sa isi mai plateasca nici macar cheltuielile lunare? Rusine sa le fie lor si mai ales guvernantilor care le permit sa se destrabaleze pe banii nostrii. Nu mutati sediile la Bucuresti insa taiati-le salariile si concediile. Este cazul sa se faca curatenie in cloaca din Romgaz si Transgaz.
Anonim
10.04.2013 07:58
Domnule Anonim....stai sa vezi ce salarii vor avea acolo la București...cand isi vor aduce ei nepotii și papitele....sa vezi cu ce masini se vor plimba pe acolo....jos Bucurestiul, jos cu Mitica...traiasca Ardealul!!!
Alt Anonim
10.04.2013 08:42
asta denota ca suntem un popor las de acea si-au promovat toate legile ticaloase si au facut ce au vrut muschi lor cu noi s-a iesim da dute tu ca io am un pic de treaba asa s-a intimplat cu toate deconcentratele subtilizate cu parsivitate si lasitatea noastra si acum au pretenti s-a ne conduca noi cu bani nostri le sustinem locurile lor de munca rusine parlamentari de SIBIU va urmariti numai interesu vostru personal
votant
10.04.2013 09:14
Si TRIBUNA ar putea declansa o serioasa campanie de presa in acest sens! La implinirea a 75 de ani de la descoperirea intamplatoare a gazului metan langa Medias, ziarul dv. a publicat numeroase articole din "patria gazului metan". Pentru ca nu intamplator s-a considerat necesar (inclusiv pe vremea lui Ceausescu} ca tot aici sa fie si conducerea acestei importante industrii.
Nicu
10.04.2013 09:30
nu este bine sa se mutele sediile la Bucuresti, dar angajatilor nu le este rusine fata de toti ceilalti oameni care muncesc sa incaseze asemenea salarii, si prime inventate.Mai mult de atat in anii comunismului nimeni nu mergea la liceul Petrol numai prostii si retardatii mintali.Acum cine lucreaza la gaz este grozav, in ce fel sa-i sfideze pe altii.Restructurari ,asta sa se faca.
anca
10.04.2013 13:20
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica