Tribuna
PNL
Firmă „arsă” la bani pentru că nu a curăţat molozul
Vasile ANTIPA
2045 vizualizari
Firmă „arsă” la bani pentru că nu a curăţat molozul

Noul regulament de spargere a drumurilor şi executare a lucrărilor la infrastructura din Mediaş a "produs" deja primele efecte. O societate comercială care executa lucrări în cartierul Vitrometan a fost amendată cu 2.000 de lei pentru că, deşi a fost avertizată să nu lase pe carosabil şi trotuar pământul excavat, acest lucru nu s-a întâmplat. În plus, alte 7 societăţi comerciale s-au ales cu avertismente şi vor fi amendate la prima deficienţă constatată de reprezentanţii municipalităţii. „Săptămâna trecută a fost aplicată prima amendă unei firme de construcţii care lucrează în municipiul nostru, pentru depozitarea molozului şi a pământului rezultat din lucrările de pe Şoseaua Sibiului, numărul 47. În continuare, din controlul efectuat a doua zi de Poliţia Locală am găsit 7 locaţii în care constructorul nu şi-a făcut datoria. Vreau să mai precizez o dată că acest regulament a fost adus la cunoştinţa constructorilor imediat după ce a fost votat, a fost o perioadă de 30 de zile în care el a intrat în vigoare şi în această perioadă am insistat foarte mult asupra lui, am avut discuţii cu constructorii şi am ajuns la concluzia că ei nu respectă ceea ce a hotărât Consiliul Local”, a spus viceprimarul oraşului, George Petrescu.
Regulamentul privind executarea lucrărilor la infrastructura din Mediaş a intrat în vigoare la începutul lunii martie şi prevede amenzi cuprinse între 1.000 şi 2.500 de lei pentru deficienţele constatate în timpul intervenţiilor.




comentarii
2 comentarii

repeti articolele din lipsa de subiecte...
ala
09.04.2013 08:26
si se plange omu ca nu mai gata odata cu spartul...pai stati fratilor si uitati-va la ei DORELI cum stau sprijiniti in lopata 5 ore din 8 si asta doar din cauza ca asteapta camionul sa incarce molozul si sa-l duca..4-5 zile aprobare de la primarie...2-3 amenzi de la politia rutiera ca blocheaza drumul cand incarca molozul...soferii camioanelor sunt vanati si iau amenda ca nu au centura cand manevreaza cu 10 la ora prin oras...mai vine si viceprimaru ca NO capital politic...asta se cearta cu ei,nu-i lasa de capul lor...AUTORITATILE MEDIESENE AU ALES RITMUL...
un mediesan
09.04.2013 23:19
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica