Tribuna
PNL
Elev-problemă la şcoala din Bazna. Părinţii au cerut sprijinul presei
Vasile ANTIPA
2638 vizualizari
Elev-problemă la şcoala din Bazna. Părinţii au cerut sprijinul presei

Mai mulţi părinţi din localitatea Bazna reclamă faptul că unul din­tre elevii din clasa a 8-a este violent şi se tem pentru copiii lor. Sesi­zarea a fost primită în cursul zilei de miercuri, când unul dintre părinţi a reclamat faptul că elevul respectiv ar fi sărit să bată un profesor. Oa­menii spun că este vorba despre un elev cu probleme. Am contactat în cursul zilei de joi conducerea şcolii generale din Bazna, iar directorul unităţii spune că nu este vorba despre agresiune. Spune deschis în acelaşi timp că tânărul respectiv este un elev cu probleme. "Este o exagerare. Vorbim despre un elev de clasa a 8-a, un elev cu probleme care pro­vine dintr-o fami­lie cu probleme. Elevul respec­tiv ră­buf­neşte foarte repede, dar nu sare la bătaie. A fost o întâmplare miercuri, când elevul a vrut să plece cu microbuzul de ora 13. Elevii cla­selor a 5-a şi a 6-a plea­că cu micro­buzul la ora 13, iar elevii claselor a 7-a şi a 8-a pleacă tot cu micro­bu­zul, dar la ora 14. Elevul res­pectiv şi-a trântit telefonul, neîn­ţelegând de ce nu este lăsat să se urce în mi­crobuz. A doua zi, dimineaţa, i-a pus mâna în piept profesorului şi l-a împins, dar nu a fost vorba de agresiune. Din partea profesorilor au mai fost de-a lungul timpului diferite sesizări des­pre acest elev, în privinţa atitudinii pe care o are sau că de­ranja orele, dar nu a fost vorba nici­odată despre agresiune", a spus directorul şcolii ge­nerale din Bazna, Mihaela Coldea.






comentarii
7 comentarii

si daca ia pus mana in piept profesorului cum se numeste?nu agresiune ?
sib
07.03.2014 10:00
Avem metode de calmare si reeducare la reducere program una-ntruna.
va multumim
Ovide
07.03.2014 11:15
numai daca l ar fi invinetit pe profesor era agresiune!daca prof ar fi ridicat tonul la elev,sigur era agresiune!doamne fereste ce tara de dinozauri !
ovi de buia
07.03.2014 14:02
Mai sunt elevi-problema si la scoala din Ighisu Nou.
ighisean
07.03.2014 14:50
S-a umflat orezu-n el,,,,, sa nu mai mance orez
clau
07.03.2014 15:25
Daca la varsta asta isi permite asa ceva cu un profesor,cum se comporta cu colegii de scoala atunci ? Legea ii permite sa faca orice,iar mai tarziu nu va avea nici o retinere sa comita infractiuni.
Com Enius
07.03.2014 19:03
Daca un elev ar impinge-o pe doamna DIRECTOARE(EDUCATOARE) cu mainile in piept ce ar face DOAMNA? L-ar pupa probabil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
un parinte
07.03.2014 19:39
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica