Tribuna
PNL
Economiștii din străinătate discută la Sibiu despre managementul universitar
Andra MARINESCU
1505 vizualizari
Economiștii din străinătate discută la Sibiu despre managementul universitar

Cercetători, cadre didactice, studenți și reprezentanți ai mediului economic din Australia, SUA, Suedia, Taiwan, Germania, Malaezia, Rusia și altele, sunt așteptați, în perioada 1 - 3 noiembrie, la Sibiu. Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu organizează, în colaborare cu Deakin University, Australia, o nouă ediție de evenimente academice și științifice "International Engineering and Business Education".
Invitații vor prezenta cele mai noi abordări privind dezvoltarea curriculară, management universitar, cooperare cu mediul social-economic etc. "Semnificația acestui eveniment este evidențiată de caracterul internațional și interdisciplinar al acestor conferințe organizate în consorțiu academic și parteneriat cu mediul industrial, precum și de prestigiul participanților și al evaluărilor prezentate în cadrul conferințelor", a spus prof. univ. dr. Claudiu Kifor, prorector al ULBS.
Obiectivul major al acestor conferințe îl reprezintă identificarea și conturarea strategică a celor mai noi tendințe în domeniul educației și cercetării în inginerie și afaceri, precum și corelarea evoluției învățământului superior cu progresul mediului de afaceri, la nivel local, regional și global, în contextul unor schimbări imprevizibile și rapide.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica