Tribuna
PNL
Două străzi asfaltate la Mediaș. Lucrările au fost finalziate cu 3 luni mai devreme
Vasile ANTIPA
1348 vizualizari
Două străzi asfaltate la Mediaș. Lucrările au fost finalziate cu 3 luni mai devreme

Municipalitatea medieșeană a finalizat recent lucrările de reabilitare a două străzi din oraș. Este vorba despre străzii Luncii și Laurentius Toppeltinus din oraș, care au fost reabilitate cu bani provenind din bugetul local. De asemenea, potrivit reprezentanților Primăriei Mediaș, cele două străzi au fost finalizate cu 3 luni mai devreme față de termenul prevăzut inițial. Valoarea totală a investiției pe cele două străzi din Mediaș se ridică la peste 500.000 de lei. "Proiectul a fost terminat cu 3 luni de zile mai repede față de termenul care era prevăzut inițial, iar valoarea lucrării este de 508.000 lei. Strada Luncii are o lungime de 205 metri și o suprafață de asfalt de aproximativ 1.400 de metri pătrați, iar strada Laurentius Toppeltinus are o lungime de 178 de metri și aproximativ 1.200 de metri pătrați de asfalt", a spus viceprimarul Mediașului, George Petrescu.




comentarii
2 comentarii

Iar se lauda "neica nimeni" a Mediasului cu lucrari finalizate inainte de termen, hai ba hotule... mars la colivie.
In mai putin de-o luna vom afla, fara a mai surprinde pe cineva, ca si aceste lucrari au devenit varza, asta fiind deja de mult "normalitatea" mediesana.
De laude răsună glia...
05.10.2014 16:11
de ce sinteti rai ? atitea lucrari de modernizare nu au facut la medias primari ai PSD SI AU AVUT TOTI BANII DIN VINZAREA FABRICILOR DIN ORAS
maria
05.10.2014 23:55
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica