Tribuna
PNL
Dobânzi peste medie, la Banca Cooperatistă Progresul
Viorel ANDRIESCU
1315 vizualizari

Dacă la nivel naţional, nivelul dobânzilor bancare la depozitele de economisire nu trec, în general, de 2%, la Banca Cooperatistă Progresul din Sibiu, procentul de dobândă oferit este de 3,5%, pe an, fapt meritoriu, evidenţiat în sistem.
Cu o reţea bine dezvoltată (Sibiu, Mediaş, Copşa Mică, Agnita, Dumbrăveni, Miercurea Sibiului, Sălişte, Ocna Sibiului, Tălmaciu, Cisnădie, Cârţa, Nocrich, Răşinari, Roşia şi Şeica Mare), Banca îşi dovedeşte, din plin, viabilitatea, reuşind să se menţină pe o piaţă tot mai dinamică şi mai sofisticată, pliindu-se pe cererea clienţilor, fiind întotdeauna aproape de nevoile lor şi diversificându-şi activitatea.
"Am reuşit, ne spunea Dorina Hurubean, directorul general al instituţiei, să menţinem buna imagine a sistemului bancar cooperatist, sistem prin care a crescut România interbelică, dacă avem în vedere fie şi numai accentul care se punea pe grija faţă de sănătatea solului şi a animalelor din gospodărie, pe agricultura practicată în micile ferme de familie. Să nu uităm că sistemul cooperatist fiinţează cu succes în majoritatea statelor europene".

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica