Tribuna
PNL
Curtea Primăriei oraşului Avrig va fi reconfigurată
Dan FRÂNCU
1576 vizualizari
Curtea Primăriei oraşului Avrig va fi reconfigurată
În perioada următoare, curtea Primăriei oraşului Avrig va fi reamenajată, astfel încât să corespundă cât mai bine nevoilor unei instituţii de asemenea rang. Deşi încă nu este stabilit un plan clar referitor la noua configuraţie a acestui spaţiu, primele măsuri în acest sens au fost întreprinse, dar se întrevede un proces destul de amplu şi complex.

Recent, cu prilejul ultimei şedinţe ordinare, Consiliul Local Avrig a aprobat o iniţiativă a primarului Adrian Dumitru David şi a adoptat o hotărâre referitoare la scoaterea din funcţiune şi casarea construcţiei degradate aflate în curtea Primăriei. Construcţia respectivă a fost folosită, până în urmă cu puţin timp, pentru adăpostirea arhivei instituţiei, magazie de materiale, biroul pentru şeful serviciului de administrare a domeniului public şi camera pazni­cilor ce asigurau serviciul permanent de pază. (Spaţiul a fost configurat pe structura unei construcţii de lemn, în urmă cu foarte mulţi ani, aici funcţionând un adăpost de animale.)

Astfel, conform prevederilor hotărârii legislativului local avrigean, s-a aprobat trecerea din domeniul public, în domeniul privat al oraşului Avrig, a construcţiei degradate aflate în curtea Primăriei oraşului Avrig (poziţia nr. 144 din inventarul do­meniului public al oraşului Avrig), în vederea scoaterii din funcţiune şi casării, precum şi ducerea la înde­plinire a acestor operaţiuni.

Cel mai probabil, în locul acestei clădiri anexe a Primăriei Avrig va fi reamenajată parcarea interioară a instituţiei.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica