Tribuna
PNL
Cruzime fără margini: bătrâna violată a fost lăsată să o mănânce animalele
Laura BUCIU
2353 vizualizari

Detalii şocante au fost dezvăluite, ieri, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu în cazul crimei care a avut loc joi seara în Galeş. Ciobanul Alin Vasile Popa a intrat în casa femeii de 78 de ani ca să ceară o cană cu apă, iar în camera folosită drept beci de bătrână, în cioban s-au trezit instinctele animalice. A lovit-o pe femeie cu pumnii şi picioarele şi a violat-o, apoi a abandonat-o, lăsând-o să moară. “Inculpatul a pătruns în locuinţa victimei, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, după care a întreţinut cu ea raporturi sexuale. Inculpatul a părăsit apoi locuinţa, lăsând victima în stare de inconştienţă, astfel încât, peste noapte, aceasta a decedat”, a declarat Adriana Şandru, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
Prim-procurorul a spus că ciobanul, Alin Vasile Popa a lăsat deschisă uşa beciului în care s-a produs fapta şi au intrat animale din gospodărie, care “i-au mâncat victimei ţesuturile moi ale capului”.
Ciobanul era băut în momentul producerii faptelor îngrozitoare. El lucra la stâna nepotului victimei din luna februarie, când venise din judeţul Mureş.
Adriana Şandru a menţionat că Popa şi-a lăsat la locul faptei mai multe obiecte de îmbrăcăminte. În plus au fost găsite urme, iar ciobanul a fost văzut într-un bar din localitatea Tilişca cu pete de sânge pe mâini. Acestea au fost indiciile care i-au condus pe anchetatori către bărbatul care are 29 de ani. “Au fost nişte indicii puternice care ne-au condus la concluzia că el este făptaşul. Fiind speriat, el şi-a părăsit locuinţa şi a plecat din localitate, fiind prins pe raza localităţii Apoldu”, a mai spus Adriana Şandru.
Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a mai precizat că ciobanul, Alin Vasile Popa, nu are antecedente penale şi şi-a recunoscut fapta.
Inculpatul a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru omor deosebit de grav şi viol. Instanţa a admis propunerea formulată de procurori.




comentarii
5 comentarii

Nu 'BATRANA' ci femeia in varsta de 78 de ani! Toti stim ce inseamna 78 de ani fara ajutorul vostru.
Corect
09.04.2013 01:20
Asa-i"corect"
david
09.04.2013 11:18
SANT NISTE BADARANI CEI CARE SCRIU ARTICOLELE DIN TRIBUNA ........TE ZGIRIE LA URECHI CAND LE CITESTI ARTICOLELE
CITITORUL
09.04.2013 14:17
ce sa-i cer dobitoacei. scrie si proasta ce primeste de la altii.
cr
09.04.2013 20:01
ce sa-i cer dobitoacei. scrie si proasta ce primeste de la altii.
cr
09.04.2013 20:01
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica