Tribuna
PNL
„Balul Mărţişorului”, la Bâlea Cascadă
Dan FRÂNCU
1960 vizualizari
„Balul Mărţişorului”, la Bâlea Cascadă

Sâmbătă noaptea, la cocheta Cabană Bâlea Cascadă, în prezenţa a câtorva zeci de turişti din mai multe oraşe ale ţării, s-a desfăşurat ediţia 2015 a tradiţionalului „Bal al Mărţişorului”. Pentru câteva ore bune, cei prezenţi au avut parte de un adevărat răsfăţ, muzica bună şi diversă, atmosfera caldă şi programul pregătit de organizatori fiind ingredientele unei seri cu adevărat reuşite. Cum era şi normal, sărbătoritele serii au fost doamnele şi domnişoarele, pe lângă oferta specială pentru cazare şi masă acestea primind de la gazdele balului mărţişoare şi diverse surprize muzicale.
Prima petrecere a primăverii de la Cabana Bâlea Cascadă s-a încheiat  târziu după miezul nopţii, cei mai mulţi dintre petrecăreţi dovedind o rezistenţă la efort şi chef de distracţie demne de toată invidia.
Duminică, cei interesaţi au putut efectua scurte excursii pe câteva trasee din preajma cabanei, bucurându-se de aer curat, mişcare, natură şi peisajul hibernal.
„Balul Mărţişorului” de la Cabana Bâlea Cascadă a fost organizat de Fundaţia „Bâlea Transilvania”, cu sprijinul SC Bâlea Turism SA şi al mai multor colaboratori.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica