Tribuna
PNL
Avrigul şi Mîrşa au mobilier stradal nou
Dan FRÂNCU
2068 vizualizari
Avrigul şi Mîrşa au mobilier stradal nou

Lucrările de reabilitare şi modernizare, aflate în curs de execuţie sau deja finalizate pe mai multe străzi şi în câteva alte zone publice (parcuri, locuri de joacă, alei etc) din Avrig şi Mîrşa, au fost completate, deosebit de inspirat, cu o acţiune de dotare cu mobilier stradal - bănci şi coşuri de gunoi. Astfel, în doar câteva zile, atât la Avrig cât şi în Mîrşa, în diverse locuri din domeniul public al oraşului, au fost amplasate 30 de bănci şi tot atâtea pubele stradale, elemente foarte utile, în special pentru zonele cu blocuri de locuinţe sau care sunt frecventate de mulţi oameni. În plus, băncile şi coşurile de gunoi recent amplasate dau un aspect deosebit de plăcut, urban, modern şi civilizat, tuturor locurilor unde au fost fixate.

Mobilierul stradal a fost achiziţionat direct de Primăria oraşului Avrig prin intermediul Serviciului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Valoarea totală a bunurilor este de 68.670 lei (52.170 lei - coşurile de gunoi şi 16.500 lei – băncile) şi a fost asigurată din bugetul local al oraşului.







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica