Tribuna
PNL
Avrig: Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” a recepționat primele seturi de mobilier școlar nou
Dan FRÂNCU
882 vizualizari
Avrig: Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” a recepționat primele seturi de mobilier școlar nou

În toamna anului trecut, Primăria orașului Avrig anunța începerea implementării proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din orașul Avrig”, finanțat cu fonduri guvernamentale, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR)/Pilonul VI.
A trecut perioada demersurilor birocratice și a întocmirii diverselor documentații, astfel că, la jumătatea săptămânii trecute, a început efectiv livrarea echipamentelor prevăzute prin acest proiect.
Primele seturi de mobilier școlar au ajuns la Avrig și au fost livrate celei mai importante instituții de învățământ - Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr”. 
Proiectul, finanțat prin PNRR în cadrul apelului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”, prevede dotarea tuturor unităților de învățământ din UAT Avrig și presupune o finanțare nerambursabilă în valoare de 4.572.916,28 lei.
În perioada următoare, și celelalte instituții de învățământ vor primi mobilier școlar, echipamente digitale, table inteligente și tehnologie IT, materiale didactice și alte materiale. 
Termenul de finalizare a proiectului este 31 decembrie 2024.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica