Tribuna
PNL
"Avram Iancu" vă invită la Balul Bobocilor
Alexandra DRAGUT
1468 vizualizari
Liceenii sibieni sunt din nou puşi pe distracţie. Elevii Liceului Tehnologic "Avram Iancu" se pre­gătesc să sărbătorească vineri, 13 noiembrie, înce­pând cu ora 18 propriul bal, organizat la Casa de Cultură din Sibiu, în sala Studio. În competiţia pentru titlul de miss şi mister se vor întrece opt perechi de boboci. Evenimentul este organizat de cei de clasa a 12-a, împreună cu profesorii coordonatori Sorin Pleşa şi Ramona Săftescu. Atmosfera va fi întreţinută de elevi talentaţi din liceu.

În cadrul evenimentului se va promova noua generaţie de elevi, prin intermediul unui concurs, denumit  "Con­cursul de Miss şi Mister Boboc 2016", ce va avea ca temă "Anii '20". Pentru a fi cât mai atractiv, organizatorii
ne-au dezvăluit că pe scenă vor fi probe de dans, întrebări de cultură generală, mo­mente artistice, scenete, dar şi alte surprize. ,,Aşteptăm cu nerăb­dare acest bal, pentru care am muncit mult. Vă invi­tăm să participaţi la un show de excepţie unde distracţia, euforia şi surprizele vor fi la ele acasă. Din 13 perechi câte s-au înscris, noi am selectat cu greu opt. Avem un coregraf care, deja, se întâl­neşte de două ori pe săptămână cu concurenţii să îi pregătească pentru pro­ba de dans. Vom avea şase probe pentru participanţi, dar şi tombole la care publicul va putea participa şi câştiga premii”, transmit orga­nizatorii.
Ei promit multe surprize, muzică bună, divertisment de calitate, un spectacol excepţional care nu trebuie ratat. Accesul se face pe baza unui tichet în valoare de 8 lei.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica