Tribuna
PNL
Atenţie: Garda de Mediu colaborează cu Jandarmeria Sibiu pentru protecţia mediului
Vasile ANTIPA
4838 vizualizari
Atenţie: Garda de Mediu colaborează cu Jandarmeria Sibiu pentru protecţia mediului

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu şi Comisariatul Judeţean Sibiu al Gărzii Naţionale de Mediu au încheiat luni un plan de colaborare între cele două instituţii. Scopul acestui acord este asigurarea şi desfăşurarea unor acţiuni în comun pentru prevenirea şi diminuarea faptelor antisociale în domeniul protecţiei mediului şi la nevoie, sancţionarea faptelor contravenţionale, respectiv întocmirea actelor de primă constatare în situaţii de natură infracţională. Printre cele mai importante obiective pe care şi le-au stabilit cele două instituţii în urma acestui parteneriat, pot fi menţionate organizarea şi executarea în comun a unor acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor de încălcare a prevederilor normelor de protecţie a mediului şi a celor din domeniul ordinii şi siguranţei publice, identificarea modalităţilor de executare în comun a activităţilor de control pentru eliminarea sau diminuarea efectelor majore ale factorilor perturbatori asupra mediului. În urma semnării acordului vor fi desfăşurate acţiuni pentru prevenirea şi combaterea actelor de agresiune îndreptate împotriva personalului Comisariatului Judeţean Sibiu al Gărzii Naţionale de Mediu şi participarea, în parteneriat în cadrul unor proiecte cu finanţare europeană în vederea consolidării cooperării interinstituţionale şi întăririi capacităţii de intervenţie pentru prevenirea şi combaterea atingerilor aduse mediului înconjurător.




comentarii
7 comentarii

trec chiar prin fata jandarmilor camioane intregi cu moloz si deseuri si nu le vede nimeni, alti babi cheltuiti aiurea, hirtogarii.
mediu
04.04.2013 08:46
E buna colaborarea mai trebuie si rezultate ! Pe cand colaborarea jandarmilor cu Getesib ? Vad ca e la moda acum ca jandarmeria sa fie un fel de moasa comunala,sa colaboreze,sa participe activ,sa mentina si sa previna tot felul de aiureli ramase in mentalitati depasite sau clocite de tot felul de neaveniti plantati ca pomii in functii ce le depasesc capacitatile.
Pai daca-i asa de ce nu se desfinteaza garda asta de plimbareti prin mediu si sarcinile sa fie transferate jandarmeriei ? Aloooo,treziti-va ! Pentru cel ce semneaza "mediu" : ce ar trebui sa faca jandarmeria in cazul camioanelor ? Ce atributii au pe linia constatarii ? Poate faci tu un nou regulament !
my
04.04.2013 09:01
CAND SE REZOLVA PROBLEMA CABLURILOR ARSE DE CATRE TIGANII DIN VALEA AURIE DE LANGA BISERICA.VESNIC E UN AER TOXIC ACOLO ,NU POTI SA DESCHIZI UN GEAM CA IN LOC SA FIE AER CURAT DE LA PADURE VINE FURNALUL DE LA TIGANI.
VA ROG LUATI MASURI URGENT.
MEDIU
04.04.2013 10:50
Tragem nadejde ca acum vor fi descoperiti si amendati ,sau cel putin stopati, cei care scotocesc prin tomberoane si imprastie gunoaiele in jurul acestora,cei care deverseaza tot ce nu le mai e de trebuinta prin gospodarie (chiar si vestimentatie si incaltaminte)pe campul Turnisorului,ca ii vor trimite la scoala pe copiii care ,din pacate,sunt invatati de mici ca destinul lor nu e altul decat sa scormone prin gunoaie.Trebuie deci largit parteneriatul si cu Directia de Protectie a Copilului
speranta
04.04.2013 10:53
Bravo domnului comisar şef Dragomir Constantin, un om de toată isprava, un om care a
olympyusgreen
04.04.2013 22:21
Luati măsuri să nu se mai taie at
observator
04.04.2013 23:21
Noul Comisar Sef e un tip tanar care se vede ca se zbate a face treaba buna, comparativ cu anterioara conducere care nu stia decat sa faca prezenta cateva ore in institutie si atat.Asta o stii MY ????
uno
06.04.2013 20:37
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica