Tribuna
PNL
AIESEC te ajută să te îmbogăţeşti. Personal şi profesional
Andra MARINESCU
1385 vizualizari
AIESEC te ajută să te îmbogăţeşti. Personal şi profesional

Eşti tânăr, doreşti să cunoşti lumea, să îţi faci prieteni în cât mai multe ţări şi să te implici cât poţi în fel de fel de activităţi. AIESEC vine să sprijine aceste planuri şi le propune tinerilor să paricipe la internshipuri, respectiv la stagii de voluntariat şi de practică. Astfel, se asigură cazare şi masă pentru cei cunoscători de limba engleză, studenţi în primul sau al doilea an, sociabili şi deschişi către nou, dar şi interesaţi de domenii precum educaţie, drepturile omului, ecologie, dezvoltarea societăţii şi vânzări. Durata unui astfel de program, în schimbul a 50 de euro, se situează între şase şi zece săptămâni.
Însă asta nu e tot. Pentru cei care vor să urmeze stagii profesionale, AIESEC se ocupă şi de acest plan. Ele sunt plătite, însă se pot înscrie numai cei care au acumulat experienţă anterior de minim trei luni, cunosc limba engleză, sunt studenţi, masteranzi sau absolvenţi până în 30 de ani şi se adaptează uşor schimbărilor. Ei pot aplica în domenii precum IT, educaţie, marketing, management, inginerie sau afaceri, iar durata unui astfel de stagiu, cu o taxă de 200 de euro, este între trei şi 18 luni. În ceea ce priveşte diferenţele dintre AIESEC şi alte organizaţii, printre ele se numără faptul că pune la dispoziţie echipe cu rol de suport atât în ţară, cât şi în străinătate, organizează training-uri de pregătire interculturală şi de dezvoltare personală, pune accent pe experienţa practică pe domeniul de care studentul este interesat şi face parte dintr-o reţea internaţională studenţească.
AIESEC Sibiu vă aşteaptă să îi contactaţi pentru mai multe informaţii legate de aceste internshipuri. Puteţi trimite un mail la contact@aiesec-sibiu.ro sau Oanei Vrabie, vicepreşedintele International Internships, vrabie.oana@aiesec.net, ori puteţi accesa site-ul www.aiesec-sibiu.ro.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica